"Hemma" igen

Efter en intensiv tredagartripp till karlstad är jag hemma i Sthlm igen.
Är förkyld som aldrig förr och får knappt någon luft, det MÅSTE gå över innan måndag!

Igår var jag & Sara på stan hela dagen, sen satte vi oss med Henrik på UNO, dit också Magnus kom. Kul att se dem allihop :)
Sen blev det en snabbvisit på BOJ och kolla läget för att sedan dra vidare mot tåget.
Var framme i Spånga kl 22:00 och Per kom och hätade upp mig på stationen. Tog en fika uppe med familjen och lärde känna dem lite. Jättetrevligt :)

Nu sitter jag på centralen och väntar på min moster som är på väg hit från Arlanda. Hon ska vara här tills imorgon eftermiddag och det ska bli jättetrevligt att få umgås med henne ensam.


134922-54
En av mina underbara vänner Magnus Svenssons företag http://www.mazstudios.com

134922-55

BOJ ( Brottsofferjouren)

Full fart och knappt någon vila

I fredags jobade jag min sista dag på Samsungkontot som sagt och det var riktigt jobbigt.
Saknar redan en del folk och tycker det är rätt nervöst nu innan allt det nya drar igång. Förhoppningsvis får jag det lika bra på DELL som där uppe ;)

Efter jobbet i fredags åkte jag med Anneli och Erik hem och sen gick vi över med barnen till Rannveig. Hon hade gjort isländska pannkakor för att Alexander fyllde 2 år, så vi satt där en stund innan jag, Anneli & Rannveig skulle vidare till Svegskrogen för att käka lite god mat.
När vi kom dit satt det massa folk där och väntade, och jag började ju såklart böla eftersom jag blev så rörd. Allt som allt blev vi 10 pers som umgicks där några timmar. Det var jag, Anko, Ranko, PG, Mats, Christian, Annelie, Daniel, Karl och Linda.
Jag fick ett par presenter som jag blev jätteglad för och vi satt där några timmar innan jag, Anko, Erik och Ozzy var tvugna att åka upp till mig och packa in mitt flyttlass i bilen.
Sen åkte vi hem och sov.

Flytten gick från Sveg på lördagen kl 8, med Anneli & Erik som chaufförer och med barnen i baksätet i en proppfull bil. Vi åkte ner till Leksand för att lämna barnen hos Farmor Marie och farbror Anders.

Resan dit var ju en upplvelese jag sent kommer glömma haha! Med Maiya som blev åksjuk och med sång och läsning osv. Saknar dem grymt mkt!
Sen bar det v mot Sthlm och Spånga. Väl framme tog det inte mer än ca 1 timme innan vi var klara med att packa ur bilen och packa upp alla mina saker :)
Mamma och lillebror skulle komma och möta upp oss också så vi åkte till en pizzeria i Spånga centrum. Och jag kände knappt igen min lillebror när han kom, han var inte så lite längre Aleksander haha :P
Blev långa kramar och samma när Anko och Erik skulle åka hem. Då kom tårarna igen.

Mamma & Aleksander sov kvar i Sthlm hos mig och på söndagen åkte vi ut till IKEA Barkarby och inhandlade lite smått och blandat, sen bar det av till Arlanda. Aleksander var alldeles mållös när han såg alla stora plan och tog massor med kort.
Kl 13:40 kom Saras plan och hon åkte med oss hem till Spånga för att sedan åka vidare hem till Karlstad.
Jag och Sara halvsov hela vägen hem.
När jag kom hem åkte jag och Henrik för att hämta Karin och sen satte vi oss på BK och käkade och umgicks.

Igår kom Erika Ornstein hem och väckte mig och Henrik kl 8 på morgonen för att käka frukost. Sen drog jag ner till stan för att shoppa lite med Sara. Vi sprang på Pi och sen kom Vendela till stan också.
Blev en kort visit eftersom det blir för jobbigt med alla fjortisar som tycker det är häftigt att se Sara.
På eftermiddagen gick jag hem till Veronica en sväng och vi satt och pratade lite, sen åkte jag hem till Tomas & Viktoria och barnen på Södra Kroppkärr.
Tvillingarna har blivit 2 år nu och pratar för fullt. Evelina hade blivit stor hon med, 10 år, och Amanda är ju tonåring nu. Tiden går så himla snabbt!
När jag hade varit där åkte jag hem och bytte om för att gå ner till stan och möta Henrik. På väg ner gick jag förbi Magnus & Jeanette och sa hej. Sen blev det bio. Vi såg Djävulen Bär Prada, men den var inte lika bra som boken tyckte jag. men helt klart en bra film ändå ;)

Idag har jag också haft fullt upp. Först frukost på stiftskansliet med gamla kollegor kl 10. Sen lunch med Kerstin kl 12 på Score. När vi var klara gick jag direkt till Barbro och tog en fika och sen ner på stan igen för att träffa Elaine.
Nu ska jag snart iväg och träffa Marie och sen ska vi möta upp Erika. Så jag hinner ju med en hel del på 3 dagar i karlstad trots allt ;D


Today is the day

134922-68        134922-81


Idag är min sista dag på Sykes och Samsung. Kändes jättekonstigt att gå upp idag och tänka att ikväll kommer mitt rum i Ulvkälla vara tömt, mitt skrivbord på jobbet likaså.
Men jag har lärt mig mkt på min resa upp hit, några saker visste jag redan men har blivit bättre på och vissa har jag lärt mig elt från scratch.
Kicki frågade mig på avgångsintervjun igår om hon trodde att min anställning på Sykes hade en roll i att jag fick det nya jobbet på DELL. Och jag svarade att det tror jag definitivt utan att tveka.
Jag hade en sådan enorm tur som inte många ungdomar har. I somras när jag arebetade på demensboendet trodde jag inte jag skulle ha nått att göra när hösten kom. Hade ställt in mig på att åka tillbaka till Norge igen och jobba.
Men så ringde Anki från Sykes. Frågade om jag var intresserad av att jobba med teknisk support uppe i Sveg. Och jag tänkte att varför inte? Kan ju alltid testa, det förlorar man ju inget på.
Och se bara på mig nu vart jag har hamnat. Jag ska börja på DELLs business-support. Har gått upp 200% i lön sen i somras och jag har lärt mig grymt mkt på vägen hit. När jag började på Sykes visste jag i princip ingenting om varken kylskåp, LCD-tv, tvättmaskiner, DVD, plasma eller nått annat som Samsung producerar. Nu har jag iaf lärt mig hur det mesta funkar och varför det är så. Och så kommer det bli på DELL också. Kan inte så mkt nu, men ingenting är omöjligt att lära sig. Det gäller bara att ha en himla massa jävlarannamma så går allt! Och massor med skinn på näsan.
Och det har jag definitivt fått mer av här uppe.

Så nu ska jag vidare i min resa mot mera utveckling, några erfarenheter och goda vänner rikare. Och jag kommer nog inte ha DELL som slutstation. Detta är bara början på en livslång resa där jag ska uppleva och lära mig så mkt nytt som möjligt!

Sötpaj

Kommer sakna en viss person så himla mkt. Har märkt det idag, trodde jag bara inbillade mig men det gjorde jag nog inte. Men vi ses snart igen ;) *Hoppas*

Har haft en tung eftermiddag på jobbet idag. Suttit på paus i princip hela tiden för jag orkar ingenting. Sitter bara och tänker. Har pratat en del i telefon, och grinat en del.
Vad är det för fel på mig?!
Kanske det är allt som kommer på en och samma gång nu. Jobbet, lönen, vännerna, flytten, familjen, pussen.
Får se hur det är nästa vecka när allt börjar lugna ner sig, när man kan slappna av igen. fast då ska jag ju ladda inför nya jobbet, så kommer nog ha några hektiska veckor framför mig nu.

Har laddat över alla mina bilder och filer ifrån datorn nu också på en 1GB mp3-spelare så jag kan ta hem dem & bränna ut dem.
Sista dagen på jobbet imorgon så jag måste tömma datorn nu..
Kommer sakna Samsungkontot, och alla underbara kollegor.

Min Lista

 

Personfakta:

Namn:
Jeanine
Ålder: 21 år
Längd: 158,5 cm
Smeknamn: Jea
Hårfärg: Brun
Ögonfärg: Blå

Har du någonsin:

Ätit sushi:
Nej, men tänker prova.
Stått på scen: Ja, några gånger som liten i skolan.
Varit ihop med någon som varit otrogen: Ja
Klättrat på berg: Ja
Sett vita huset: Nej

Antingen eller:

Kallt eller varmt:
Varmt
Spets eller satin:
Spets
Regn eller snö: Regn
Rosor eller tusensköna: Rosor
Matte eller engelska: Engelska

Motsatta könet:

Gillar du någon just nu från det motsatta könet: Ja
Vet den om det: Jag gillar så många.
Vissa vet andra inte
Vad tittar du på hos en man: Utstrålning, attityd & stil.

Inom de närmsta 48 timmarna:

Kramat någon:
Ja
Bråkat med en kompis: Ja

Gillar du att:

Ge kramar:
Ja
Ge massage: Är inte så bra på det nej...
Gå promenader i regnet: Ja.

Övrigt:

Vad gjorde du förra sommaren:
Festade, tränade, shoppade osv
Svär du för mycket: Nej
När duschade du senast: För några timmar sen.
Vilken färg är det på dina byxor just nu: Jeans
Vilken låt lyssnar du på just nu: Sara Burnett - Driving one of your cars
Vad är bredvid dig just nu: Skrivbordet på jobbet
Hur ser ditt skrivbord ut (till datorn): Trä
Vad var det sista du åt: Köttbullar med makaroner (Hos Anneli & Erik igår kväll)
Har du en lavalampa: Nej, har aldrig ägt en
Hur är vädret just nu: Massa snö
Vad gjorde du igår kväll: Packade & rensade inför flytten till Sthlm
Vem pratade du sist med på telefon: En kund på jobbet
Vad gör dig glad: Musik & vänner
Var skulle du vilja åka: Malaysia
Vill du ha barn: Vet inte, beror på vart livet tar mig, ingen världkris annars
Vad ska dom heta: Det visar sig om jag kommer så långt



Favorit:

Rum i huset:
Sovrummet
Band/Artist: Snook/Sara/Lars Winnerbäck/Live
Parfym: Hugo Boss Deep Red & Kenzoo Amour
Månad: Juni
Mat: Lax med ris på Kungsgrillen
Dricka: Loka
Godis: Exotic Snacks i lösvikt
Tidning: Cosmopolitan, Marie Claire & Fitness Magazine
Film: How to loose a guy in 10 days
Kändis: Kåberg haha


De senaste 24 timmarna har du:

Gråtit:
Ja
Köpt någonting: Knäckebröd & nudlar på Ica igår
Varit sjuk: Ja
Sjungit: Ja svårt att låta bli
Sagt "Jag Älskar Dig": Ja
Velat säga till någon eller några att du älskar dem: Ja
Träffat någon ny: Nej
Saknat någon: Ja
Kramat någon: Ja
Kysst någon: Nej
Ätit: Knäckebröd, nudlar, köttbullar & makaroner


Kolla in och lyssna!

http://p3star.sr.se/default.ns?lngItemID=491&intPageColor=1

Lite bättre

Har pratat massor med olika folk idag.
Mamma har lovat att vi ska åka ut till Arlanda på söndag och hämta upp Sara, så Sara blev jätteglad. Också har jag pratat med Smedh. Han ska på Bilsportmässan i Sthlm i helgen och ville att vi skulle komma dit. Så det kanske vi gör med tanke på att Aleksander är biltokig ;)
Börjar kännas bra nu att jag ska få träffa dem allihop snart. Inte ens en vecka kvar!

Hade även fått ett mail från Elin Jägervall idag om en tjej som heter Sofia som också är brottsofferstöd. Hon var tydligen intresserad av att komma i kontakt med mig för ett framtida samarbete med unga brottsoffer i Sthlm. Så jag ringde upp Sofia och vi ska träffas en helg och slå våra kloka ihop :)
Känns jättekul verkligen att kunna göra något på Brottsofferjouren igen.

På söndag är det intervju i P3 mellan kl 14-16. Missa inte det ;)

Confused

Idag är en jätteförvirrad dag..
Vet inte vad jag ska tro, tycka, känna eller göra.
Vill tro att alla bara vill mitt bästa och att de kommer ställa upp, men man kan aldrig räkna med det. Vill tycka att allt är OK nu och att vi ska kunna gå vidare allihop utan några mer backstabs, missförstånd och annat negativt. Vill tycka att det är skönt att flytta. Men det gör jag inte. Eller jo, både och. Börjar kännas mer & mer nu att det är kort tid kvar.
Sen så vill jag inte känna som jag gör för vissa. Vill kunna strunta i dem och bara fokusera på mig nu. Men det går ju inte heller. Hörde en låttext igår som stämmer så himla bra:

Utan att fråga, utan att säga till
Kommer du in i mitt liv, fast jag egentligen inte vill
Nånting hos dig, jag vet inte vad det är
Gör mig intresserad, jag måste veta mer

Men du har alltid nått att göra, du är alltid på väg
Men jag närmar mig sakta, jag tar det steg för steg

Jag vill va ensam med dig, hur ska jag göra
Ensam med dig, där inget kan störa
Ensam med dig, jag vill veta mer
Jag vill va ensam med dig, där ingen hör och ingen ser

Jag vill få dig att känna som jag gör för dig
Jag kräver inte mycket, bara att få prata med dig
Lära känna dig bättre och se vem du är
Några timmar tillsammans är allt jag begär


Så då återstår bara en fråga;
Vad ska jag göra?
Någon som vet?
Känner mig hur förvirrad som helst och man kunde inte ha haft värre timing än vad jag lyckas ha.
Samtidigt så ser jag fram emot att flytta jättemkt.
Kommer få träffa familjen, närmsta vännerna hemifrån och många mer som jag saknar grymt mkt. Jag kommer kunna tillfredställa mitt shoppingbegär oftare och bara gå runt på stan och strosa när jag känner för det. Jag kommer få träffa min moster för första gången på säkert 6 månader. Det längtar jag mest av allt till. Hon kommer ner till Sthlm från Oslo på torsdag morgon nästa vecka och vi ska spendera två dagar ihop bara hon och jag.
Så det finns ju mkt att glädjas åt just nu. Ändå har jag en viss sorts nervositet och orolighet i kroppen...

Ny mobil idag då :P

Telia hade gjort ett jättefel på sin hemsida idag och lagt ut mobiltelefoner från Nokia och SonyEricsson för 0 kr st. Så jag beställde, och döm om min förvåning när jag upptäckte att jag fick orderbekräftelse på dem!
Så nu har jag snart en ny mobil. Men funderar på att ge den till min lillebror Aleksander.
Men har nog ännu inte bestämt mig. Var inne på SonyEricssons hemsida och kikade lite på telefonen. Blev nästan lite sugen på den själv, även om jag inte gillar deras telefoner nått vidare.
Så vi får se. Men det blir nog att ge den till Aleksander och att köpa en ny till mig själv i januari.

Telia har förresten uppdaterat sin sida nu och mibiltelefonerna i fråga kostar 1400 kr ;)
Många här på jobbet som beställt upp till 8 mobiler var hehe!

Svullen armbåge

Börjar tröttna rätt rejält på min arm just nu.
Har haft svullen armbåge i flera veckor och trodde det berodde på inflammationen jag har i kroppen och att det skulle bli bättre när jag fick kortison.
Men det blir bara värre och värre :/
Förstår inte vad det kan vara. Det har börjat stråla ner i armen nu och även ner i fingrarna ibland.. Andra armen är också sån ibland, men inte ofta.
Hoppas det går över snart, för jag orjkar inte gå iväg och kolla upp det. Kommer nog inte synas nått på röntgen, och med största sannolikhet är det inflammationen som det brukar va när jag får ont.
Någon gång går det ju över hehe ;)


Lista över böcker jag köpt på mig men fortfarande inte börjat läsa:

  • Astrid Longhurst - Älska din kropp som den är
  • Barbro Lennéer-Axelson - Kärlek
  • Berny Pålson - Vingklippt ängel
  • Camilla Läckberg - Predikanten
  • Christian Aage - Damoffer
  • Christina Herrström - Den hungriga prinsessan
  • Dan Brown - Da vinci koden (Annelis bok)
  • Emma Hamberg - Mossvikenfruar Chansen
  • Erlend Loe - Naiv.Super (Emils bok)
  • Esbjörn Hagberg - Leva i försoning
  • Gunnar Staalesen - Skriften på väggen
  • Heggan - Den innersta kretsen
  • Helen Fielding - På spaning med Bridget Jones
  • Helena Henschen - I skuggan av ett brott
  • Henning Mankell - Kennedys hjärna
  • Henrik P Molin - Tyst partner
  • Inger Frimansson - Mörkerspår
  • Julie Gregory - Mamma sa att jag var sjuk
  • Kajsa Ingmarsson - Små citroner gula
  • Karin Alvtegen - Skam
  • Katarina Woxnerud - 199 frågor och svar om motion
  • Kathryn Harrison - De röda skorna
  • Kay Pollack - Att välja glädje
  • Kerstin Thorwall - Jag minns alla mina älskare och hur de brukade ta på mig
  • Kjell Westö - Vådan av att vara Skrake
  • Leif GW Persson - Lindamordet
  • Liza Marklund - Sprängaren
  • Maeve Binchy - Hemkomsten
  • Marian Keyes - Sushi för nybörjare
  • Martina Haag - Hemma hos Martina
  • Martina Haag - Underbar & älskad av alla
  • Michael Cunningham - Timmarna
  • Minette Walters - Blomsterkronan
  • Nina Björk - Under det rosa täcket
  • Patricia Cornwell - Kuslig likhet
  • Patricia Cornwell - Sista utvägen
  • P.D James - Yttersta domen
  • Per Wahlöö - Stålsprånget
  • Plum Sykes - Bergdorfblondiner
  • Rapport från mitt hjärta
  • Roddy Doyle - Kvinnan som gick in i dörrar
  • Unni Drougge - Slyngstad events
  • Unni Lindell - Rödluvan

Vemodigt

Sitter delvis med gråten i halsen idag.. Så fort Anneli och jag börjar prata med varandra kommer vi in på hur lång tid jag har kvar här, och står med tårarna brinnande under ögonlocken.
Hur ska det här gå? Bara fem dagar kvar nu..
Samtidigt som jag tycker det ska bli skönt att få flytta så man kommer hem oftare så tycker jag att det är lika jobbigt att lämna människor man fäst sig vid.
Men man får se det positivt. Kommer kunna hälsa på här lika mkt som jag kan hälsa på Karlstad, och samtidigt få bo i en storstad där jag har allt jag behöver och lite till.

På fredag har jag min sista dag här på Sykes och Samsungkontot. Sen bär det av mot Sthlm på lördag. På söndag åker jag med mamma & Sara till Karlstad och stannar där i fyra dagar. Sen är det Sthlm och BOJ på fredag & sen hem till mamma igen för att hon fyller år på lördag. Så det blir mkt farande.
När jag sen kommer hem på söndagen har jag en dag kvar tills jag börjar på DELL.
Måndag 4 december börjar jag nytt jobb. Är jättenervös, men det ska bli kul med nya utmaningar och människor.

Och alla de som finns i mitt hjärta de stannar ju där no matter what. Så då kvittar det väl om man bor i Kuala Lumpur, Sthlm, Sveg eller Karlstad. Man har ju kvar varandra ändå ;)

Fotografer

Samtliga bilder från teamfesten i Hamra är tagna av Fredrik Rosenberg och Jeanine Stubergh.

Buss hem

Buss hem

Dans

Dans

Jag & Lars i full fart på dansgolvet

Karaokeduett med Ulf

Karaokeduett med Ulf

Walle

Walle

Historiestund

Historiestund

Jan Arvid "Bävern" Aamo haha :P

Fastkörda med fyrhjuling

Fastkörda med fyrhjuling

Jag & Annelie körde fast i ett gyttjehål :P

Bollstafett

Bollstafett


Jeanine Kanin i farten :P

Plankan

Plankan

Dragkamp

Dragkamp

Stocksågning

Stocksågning

Teamfest & Barnvakt i helgen ;)

Teamfest & Barnvakt i helgen ;)

Fan vilken rolig helg jag har haft :)
I fredags var jag bara hemma hos Anneli och Erik och såg Idol. Sen hem och la mig rätt hyffsat i tid.
Sen på lördag bar det av mot Hamra med Samsung-teamet. Kl 11 skulle vi möta upp på Sykes där bussen gick ifrån.
När vi kom fram blev vi mottagna av Christina & Mikael som skulle vara våra värdar/guider under dagen. Vi delades in i 4 lag som skulle tävla mot varandra på olika stationer. Jag ingick i lag 3, med Ulf, Peter och Fredrik.
Sen bytte om och gick mot äventyrsstationerna. Först ut var stocksågning följt av dragkamp, en station där man skulle över och under hinder med en person på en planka och sen skulle vi hoppa med en basketboll mellan knäna och en tennisboll under hakan i stafett.
När vi var klara vid stationerna fick varje lag i uppgift att göra en historia som skulle vara klara på kvällen. Sen gick vi mot restaurangen där vi skulle äta lunch.
Efter maten skulle vi ut och åka fyrhjuling. Jag satt bakom Annelie eftersom jag inte har något körkort. Det var riktigt kul, ända fram tills jag vi fastnade och jag var tvungen att hoppa av så vi kunde bli uppdragna av Mikael. Sen fortsatte färden galant genom skogen å fram till restaurangen igen :)
Väl framme skulle några duscha och byta om medans andra satte sig för att skriva historier. Vårat lag blev klart först av alla eftersom vi slapp sitta å vänta på någon. De andra satt å väntade på sina kvinnliga lagkamrater som var upptagna med att sitta i omklädningsrummet å dricka cider :P
När de väl kommit tillbaka och historierna var klara var det dags för trubaduren Walle att sätta igång. Han var riktigt duktig och alla sjöng med när han spelade. Sen skulle vi redovisa våra historier. Har aldrig skrattat så mkt i hela mitt liv som när Jan-Arvid skulle imitera en bäver :D
Hoppas på att få de historierna nerskrivna av Ulf nu i veckan.
När historierna var berättade var det dags för middag. Plankstek med gyllenstekt potatismos. Det var så mkt mat att man inte orkade äta upp, men gott var det ;)
Efter middag var det dags för karaoke och Arve var först ut. Han gick verkligen in för det och gick tom ner på knä haha! Sen var det jag och Ulf i duett. Vi sjöng "Far jag kan inte få upp min kokosnöt" och ska jag vara helt ärlig så kom jag knappt ihåg nått av texten å tappade bort mig hela tiden, men det bjuder vi på ;)
Lite längre in på kvällen när alla hade fått i sig några mer öl vågade fler och fler gå upp och sjunga. Några av oss dansade och vi hade riktigt trevligt. Pasi & Peter var i princip omöjliga att få bort från karaokemaskinen där ett tag och vi andra fick oss en del goda skratt när Pasi bjöd på sig själv.
Bussen hem gick kl 21 och vi var väl i Sveg runt 22-tiden igen. Halva gänget följde med hem till Andreas på efterfest och där började vi spela ett tärningsspel som gick ut på att få sin polare att dricka sig fulla på öl. Andreas hävdade att det var ett fjollspel som man minsann inte kunde bli full på, men efter bara 30 min var han fullast av oss alla ;)
Vid 24-tiden kom Daniel och hämtade mig och Annelie för jag skulle sova där. Skulle ju över till Anneli och Erik dagen efter och va barnvakt åt Maiya så jag var tvungen att lägga mig någorlunda i tid.


När jag kom över till Anneli igår var det full rulle där hemma. Linda, Rickhard, Ada & Una var där och det var livat vill jag lova ;)

Jag var så trött så jag trodde jag skulle dö, och Anneli såg mer eller mindre utslagen ut hon med. Hon och Linda hade jätteont i halsen å var väl rätt förkylda båda två. Så jag var ju inte tröttast iaf hehe :P

När Anneli & Erik skulle iväg till Linsell vid 12:30 lade de Maiya för att sova middag och jag gick upp och satte mig vid TV'n. Rastlös som jag var och med bara skit att se på TV bestämde jag mig för att dammsuga. Hann med nästan hela lägenheten innan gullungen vaknade vid 15:00.
Sen gick vi ut. Vi stack förbi Ica en sväng och sa hej till Annelie och sen upp till Norra skolan och gungade. Vi sjöng hela vägen och favoriten var ju såklart "I ett hus i skogens slut". Hon är väldigt duktig på att gestikulera till den så den sjöng vi ett antal gånger ;)
När vi kom hem dammsög vi klart och sen kom Anneli, Erik & Linnea hem. Maiya blev överlycklig av att storasyster kom tillbaka. Sen var det dags för middag och sen satte vi oss framför TV'n och degade. Gick förbi Annelie på vägen hem & var väl hemma vid 22-tiden.
Käkade lite mat och stupade i säng. Sov rätt gott inatt vill jag lova ;)

Kommer mer bilder ifrån Hamra inom kort där ni får se lite mer av det jag berättat om.


Fördelar vs. nackdelar med flytt

Fördelar:

> Slippa tassa runt på tå
> Få träffa alla mina nära & kära oftare
> Lära mig något nytt och utvecklas som person
> Lära känna nya människor
> Tjäna mera pengar
> Känna mig fri
> Ha allt nära till hands

Nackdelar:

> Saknad av nya kontakter jag fäst mig vid
> Bryta upp från ännu en trygghet


Ny dag, nya möjligheter ;)

Idag lyckades jag ta mig upp mot all förväntan haha :P Var så seg att jag tvivlade själv ett tag på at det skulle gå ;P
Var vaken rätt sent igår och pratade med Henrik i telefon, löste lite mer saker som behövs innan jag flyttar.
Vi kollade upp vad det skulle kosta mig att köpa en bärbar dator just nu och kom fram till att det är något jag måste ha. Så han ska hjälpa mig kolla upp lite mer och sen ska vi höras senare idag.
Pratade även rätt länge med mormor igår. Hon är orolig inför min flytt och att mamma ska köra till Stockholm. Det gillar hon inte. Hon tycker att hon och mamma kan komma & hälsa på mig senare istället. Med tåg. Men det vill inte mamma..
Ska bli skönt att få träffa dem snart i vilket fall som helst ;)

Var hos Linda igår, som jag skrev, och åt middag. Så gudomligt gott att jag kunde ätit hur mkt som helst om det inte vore för att jag har innbyggda gränser i huvet haha :P
Tack Linda ;)

Sen gick vi över till Anneli & Erik en sväng, kollade lite på TV och umgicks och vid 21-tiden åkte jag hem.
Tack Anneli & Erik för att ni ställer upp för mig så mkt.
Ska bli kul nästa helg, även om det nog blir en del att göra ;)
Anneli har nämligen lovat min mormor att hon ska hjälpa mig flytta mot att hon får bensinpengar osv.
Så nu har vi fått låna John-Evert & Britts bil så vi får plats med allt jag har samlat på mig å lite till hehe ;)
Vi får ha en klädbytarkväll och en fotokväll snart också tycker jag. Så jag blir av med de kläder jag inte orkar släpa på (köper ju ändå massa nytt hela tiden) och så att vi kan ta massa fina kort som vi kan ha som minnen.
Usch, nu får jag sluta skriva så inte jag börjar grina här på jobbet. Känner redan hur saknaden smyger sig på mig..

Vilken dag

Imorse vaknade jag kl 05:30 och såg på telefonen att jag fått 3 SMS. Sen tänkte jag bara att; "en timme kvar tills jag ska upp nu" och somnade om.
Sen minns jag inget mer än att det ringde mitt i massa konstiga drömmar.
Det var Anneli.

A: "God morgon! Va gör du?"
J: "Sover, vad är klockan?"
A: "Klockan är tjugo i åtta!"
J: "Åh herreguuuud" (Helt segt)

Haha, blev rätt rejält mkt fart på mig sen vill jag lova. Blöta håret för att få bort alla virvlar, klä på mig, packa väskan med saker jag behöver och sen springa ut till Anneli som svängde förbi för att hämta upp mig :P
Ibland ska man ta mig tusan ha tur!

Resten av dagen har varit hur seeeeg som helst. Kanske för att jag knappt har vaknat än haha ;)
Nu ska jag snart hem iaf, eller ja, hem till Linda. En norsk kollega och vän som ska göra norsk god mat åt mig som jag har längtat efter.
Fiskbullar i vit sås med potatis ;D

Måste ju hinna umgås lite nu innan man lämnar byn.

Fick ett gott skratt av Kangas idag (något redigerad);

Visste du att:


Om du skriker i 8 år, 7 månader och 6 dagar har du producerat tillräcklig energi för att värma en kopp kaffe? (Känns drygt...)


Om du fjärtar oavbrutet i 6 år och 9 månader kommer du att producera tillräckligt med gas till en atombomb? (Nu börjar det likna något!)

Hjärtat producerar så pass stort tryck när det pumpar blod runt i kroppen att det kan spruta 914,40 cm? (Ojoj!)


En kackerlacka kan leva i 9 dagar utan huvud innan den dör? (Ohyggligt!....)

Om du bankar ditt huvud in i väggen gör du av med 150 kalorier i timman.

(Prova inte detta där hemma. Men det kanske funkar på arbetet...?)


Hannen hos vandrande pinnar kan inte para sig när dennes huvud är fast vid kroppen. Honan tar initiativet till sex genom att slita loss hanens huvud? ("Älskling, jag är hemma! Vad f....?!")


En loppa kan hoppa 350 gånger så långt som sin kroppslängd? Det motsvarar att en människa hoppar längden av en fotbollsplan.


Havskatten har över 27000 smaklökar? (Vad kan vara så välsmakande på botten av havet?)


Fjärilar smakar med fötterna? (Intresseklubben antecknar...)


Den starkaste muskel i kroppen är tungan? (Hmmmmmm.......)


Högerhänta människor lever i genomsnitt 9 år längre än vänsterhänta? (Puh, sicken tur!)


Elefanter är de enda djur som inte kan hoppa? (Tur det, tänk om man olyckligtvis hamnat underst......)

En katts urin lyser under svart ljus? (Kan undra vem som har betalt för att ta reda på det?)


En struts öga är större än dennes hjärna? (Jag känner människor med samma problem...)


Sjöstjärnor har ingen hjärna? (Sådana människor känner jag också!)


Isbjörnar är vänsterhänta? (Om dom byter, kommer de att leva längre!)


-Nu när du har flinat minst en gång, är det din tur att sprida

dumheterna och skicka dem till någon du tycker skulle kunna behöva

ett flin... (Kanske till och med ett gott skratt....)


Ha en bra dag!


Jag & Michael

Jag & Michael

På Norway Cup 1998.
Mitt lag tog brons och det gjorde hans också.

Kusin Michael

Kusin Michael

Saknar honom så mkt att det gör ont i kroppen!
Det var för övrigt honom jag bodde med när jag var i Norge och jobbade.

Monica & Maria

Monica & Maria

Här är min underbara moster till vänstar & hennes vänninna Maria.
Båda två är lika underbara och jag saknar dem massor!

Av Linnea

Av Linnea

15 november 2oo6

Av Linnea

Av Linnea

15 november 2oo6

Av Linnea

Av Linnea

Fjärilar & blommor, av Linnea 9 november 2oo6

Från Linnea

Från Linnea

Fick den här teckningen av Linnea när jag hämtade henne på fritids häromdagen ;)

Barna på Myrgränd

Barna på Myrgränd

Maiya, Alexander & Linnea

Party fredag 1o november 2oo6

Party fredag 1o november 2oo6

Jag, Fredrik, Erika, Charley & två till på Tobbes vid Sergels Torg.

Hem för dagen

Nu bär de äntligen av hemåt, har varit jätteomotiverad idag!
Ska umgås lite med Anneli och barnen i den mån jag orkar, sen ska jag hem & sova.

Tack till alla underbara själar som får mig att må som en prinsessa!

Saknar för övrigt min lägenhet i Karlstad en del, såg en massa kort på den idag och blev lite hemsjuk. Men nu har vi ju sagt upp den, så där kommer jag aldrig mer bo. Men har man en hyresvärd som CIAB så kan man helt enkelt inte bo kvar.
Aldrig vart med om så dålig service.

Men lika glad för det är jag men gladast är nog räven :P


Nej nu bara svamlar jag.. så ska logga ur..

Ciao!


Jeanine´s MÅL

 

 1. Cykla till Taizé med Erika Ornstein
 2. Tatuera handleden
 3. Lära mig åka longboard
 4. Bli mer politiskt aktiv
 5. Lära mig ett nytt språk
 6. Volontärarbeta i Asien
 7. Ta körkort
 8. Make up artist-kurs
 9. Göra minilumpen
[X] Våga göra en häftig frisyr [ 25/10 2oo6 ]
11. Lära mig segla
12. Bli mer ekonomisk
13. Åka på fitnessläger
14. Sluta fred med farmor & farfar
15. Jobba som VB med läkare utan gränser
16. Ta MC-kort
17. Tänka mer på mig själv i första hand
18. Hoppa tandemhopp
19. Adoptera
20. Börja dansa Hip Hop & Jazzfunk igen
21. Månadsspara
22. Få Magnus att ha en fotokurs med mig samt bli proffsfotgraferad
23. Gå hudterapeutkurs
24. Skaffa fadderbarn i SOS barnbyar
25. Testa permanenta håret (yeah right haha)
26. Hoppa bungy jump
27. Plugga på KY eller högskola
28. Skaffa Grand Danois eller Yorkie eller både och..
29. Festa men D & O
[X] Kunna dricka kaffe svart  [ september 2oo6 ]
31. Plugga in mina poäng som saknas
32. Gå massagekurs
33. Köpa hus
34. Åka jorden runt

(Malaysia/Ryssland/Island/Kina/Japan/Andorra/Fillipinerna/Mongoliet/Thailand/Indien/Sydafrika/Nya Zeeland/Australien/Nicaragua/Peru/Fiji/USA/Canada )

35. Gå hos en sångpedagog
36. Ta dykcertifikat
37. Bli ekonomiskt oberoende och betala klart lånet
38. Bli som jag en gång var
39. Delta i Pridefestivalen & stötta mina närmsta HBT-vänner
40. Åka skidor under sommaren i Norge
41. Testa åka vattenskidor
42. Åka snöscooter
43. Åka på Björnsafari i Härjedalen
[X] Stötta Sara på Live-spelning!   [ 29/9 2oo6 ]
[X] Åka fyrhjuling [ 18/11 2oo6 ]


Ljusnan i augusti

Ljusnan i augusti

Så vackert

Kommer sakna Sveg

Kommer sakna Sveg

Det trodde jag aldrig när jag flyttade hit, att jag skulle kunna fästa mig så mkt vid naturen och människorna här uppe. Men det gjorde jag ;)

Mina flickor

Mina flickor
Louise, Karin, Kerstin, Angelina & Josefin

En ny dag med nya tag ;)

God morgon världen, idag är en alldeles underbar dag. Trots försovning :P
Har drömt massor med härligt inatt, och jag tror det är efter att jag pratat med min moster igår.
Vi har inte setts på en hel evighet, men när jag flyttar till Sthlm ska hon komma ner å hälsa på tänkte hon, å sen ska vi åka upp till mamma å hälsa på. Längtar jättemkt!
Har ju alltid haft mer och bättre kontakt med henne än med mamma, vi har bott ihop å rest ihop osv.
Även om jag och mamma numer har en alldeles utmärkt kontakt mot vad vi någonsin haft.
Min moster är en av de i släkten som jag alltid brukat åka till på alla lov osv. Vi har firat jul ihop varannat år ungefär och jag har vart mkt hos henne på somrarna.
När jag var 10 år tog hon med mig till Bali över sommaren. Vi var där i två månader och bara njöt. Även om hon också var där för att hitta nya hantverkare till sina projekt. (Hon hade en affär i Norge där hon sålde saker gjorda på Bali. Bl.a kläder och smycken som hon själv designat men låtit sy upp, och en del möbler).
Känns som om det var igår vi var där och jag längtar konstant efter att få åka tillbaka.
När jag var 12 år flyttade hon till Cork på Irland med min kusin som är två år yngre än jag. Hon ville testa något nytt och började på Macintosh Apple's support där. När det sen var dag för flytt till Norge igen kom jag och hennes man och hämtade flyttlasset. Vi åkte bil till Irland och hem igen.
När jag tog studenten flyttade jag till min moster i Norge för att försöka få jobb där. Det gick relativt snabbt att få det, så jag stannade kvar. Efter ca ett par månader köpte hon en lägenhet åt min kusin som han och jag flyttade in i.
Så som ni kanske förstår så saknar jag henne väldigt mkt nu när jag inte har henne i närheten.
Och det är ju så att jag har ärvt mitt nomad-liv efter henne. Är aldrig rädd för nya jobb, utmaningar, länder osv. Och det är jag henne evigt tacksam för.
Därför vi inte setts på länge, eftersom nu är jag vuxen å håller på likadant själv. Så med henne resande åt ett håll, å mig åt ett annat så blir det lite svårt ;) Men vi får se till att resa ihop snart igen tycker jag.




Pratade för övrigt med en av mina bästa killkompisar igår, det var bråk hemma. Blev lite orolig för honom :/
Men han ska åka hem till Karlstad nu snart, så jag hoppas han är där när jag åker dit.

Kanske uppfattades fel..

.. i förra inlägget. Kanske verkade som att jag inte är nöjd med mitt liv, men sanningen är att jag har aldrig vart lyckligare ;) Önskar bara att folk kunde låta mig vara det på mitt sätt.

Jag tycker också att om man är missnöjd med sitt liv så kan man inte bara sitta å klaga jämt, man måste göra något själv. Man kan inte räkna med att alla andra ska hjälpa en med allt eller fixa åt en.
Och man kan inte bara sitta och tyck synd om sig själv.
Eller kan, kan man väl, men vad tjänar det till? Att folk verkligen inte orklar till slut. Folk vill se människor som får saker att hända. Inte bara snacka en massa.  Och ingenting är gratis här i livet. Eller vissa saker kanske, men oftast inte de mest betydelsefulla. Man måste ta för sig, har man drömmar och mål måste man sätta igång och arbeta mot dem. Och det händer saker på vägen.
Ingenting är omöjligt.
Själv vände jag all min olycka till något positivt. Insåg att jag inte bara kunde sitta å gräva ner mig resten av livet. Då skulle jag hamna på samma ställe som min far, och det har jag sagt åt mig själv hela mitt liv att inte göra. Så jag blev en överlevare med massor med jävlarannamma och skinn  på näsan istället ;D
Nu är jag stödperson åt unga brottsoffer och har hjölpt massor med tjejer, jag är ute och föreläser och jag har trots brist på fullförd gymnasieutbildning arbetat mig upp till den jag är idag.
Jag har ett jobb som jag trivs jättebra med, och ett nytt jobb jag börjar på inom kort som jag bara kunnat drömma om att få. Men tror man på sig själv kan man lyckas.
Man behöver inte sitta fast i samma håla resten av livet och se alla andra lyckas.
För man kan lyckas själv!

Tyck inte synd om mig för allt jag varit med om, det tjänar inget till. Men beundra mig eller respektera mig för det jag har klarat av. För hur jag lyckats vända mitt liv till det jag ville.
Och jag lovar; you aint seen nothing yet!

Vad är dealen?

Varför kan inte jag bara få vara jag? UTAN att behöva ha dåligt samvete för mina val, drömmar och mål?
Varför kan jag inte få umgås med vem jag vill?
Varför kan jag inte bara få ha MITT liv och du DITT?
Vad är det som gör att du inte kan leva ditt eget?
Börjar allvarligt talat tröttna nu på att ständigt gå runt med dåligt samvete för att jag vill göra något som gynnar mig själv för en gångs skull. Så fort man börjar tänka på sig själv så är man egoist.. Men om jag aldrig tänker på mig, hur ska jag då orka tänka på andra?
Svara på de frågorna och kom tillbaka sen.
Jag är upptagen med att försöka bygga upp mitt liv. Och jag är på god väg att lyckas. Så snälla, förstör inte det för mig är du snäll.

Det finns vissa människor som betyder oerhört mkt, mer än de någonsin kan ana.
Som jag sa till en god vän idag;

"måste bara få säga en sak, vore det inte för dig och din underbara familj vore jag helt lost och deprimerad. men det går bara inte bli det när ni finns helt enkelt"


Och det är så sant som det är sagt! Finns få människor som är så okomplicerade och jag tackar dig av hela mitt hjärta att du finns. Önskar bara att fler kunde inse hur bra det är ;)
All credit till dig!






 


Hemlig beundrare?

Hmm, imorse när en av mina bästa vänner här uppi kom å hämtade mig fick jag höra något alldeles galet.
Hon hade fått ett mess från nån gammal kompis som hade hittat hit till min blogg, som tydligen sagt såhär;



"Hej tjejen...

Jo fick en hemsida av en tjej som jag brukar snacka m på nätet, så tjejen som hade hemsidan, va nog det vackraste jag sett på länge, men vem hittade man där då, jo dig =)

Men i alla fall, vilken underbart söt tjej, varför har jag inte sett henne förut för??? http://jeaninestubergh.blogg.se/ "






Det var ett trevligt sätt att börja dagen, så jag tackar ;)


Same but different ;)

Same but different ;)

Samma person?
Fick mig entankeställare efter att Erika Ornstein påpekat igår att jag aldrig ser likadan ut på kort. Och det stämmer ju tydligen haha :P

Intervju i P3

Kommer sändas söndag 26 november mellan kl 14-16 ;)

http://p3star.sr.se/default.ns?lngItemID=491&intPageColor=1

Ja ni, vad säger man?

Igår var jag med Madde och vi satte oss på Mc Donalds vid Östermalmstorg och åt glass, sen gick vi ut på stan och kollade på massa konstigt folk. Vi blev även förföljda av två konstiga killar, vid två tillfällen.
Har vi någon sorts knepig dragningskraft till weirdos? Tror det haha :P
Sen när hon skulle med pendeln hem och jag skulle med tunnelbanan visade det sig att jag inte hade några cash. Endast 5 kr löst ahde jag.
Vi gick till centralen men den va stängd, så närmsta bankomat var nästan mitt emot Åhléns. Väl där gick det bara ta ut 500-lappar. Vilket jag inte tänkte betala tunnelbanan med. Så vi sprang till 7eleven tvärs över gatan så jag kunde ta ut på kortet om jag köpte tuggummi. Men kassören vägrade!
Så vi började leta efter en ny bankomat i närheten av centralen.. Men när vi kom ner till dit alla svarttaxichaufförer står, så frågade Madde en om han hade en 5-krona så jag kunde ta tunnelbanan hem eftersom bankomaten var trasig. Han trodde henne inte, men räckte fram en 5-krona iaf :) Så det slutade med att han fick ge oss pengar och inte tvärt om haha ;P

Sen idag när jag satt på centralen och surfade när jag väntade på Eva, (en journalistsstudent på P3) så kom det fram en tjej som frågade mig på engelska vart man betalade för Internet. Jag förklarade för henne hur hon skulle göra och sa att man va tvungen att betala minst 20 kr. Hon sträckte fram en enkrona och frågade om det var en tjuga. Tyvärr sa jag och sa vad det var.
Hon såg jätteledsen ut och jag gav henne resten av min biljett, vilket var 30 min. Jag skulle ju ändå gå och möta Eva.
När jag stod vid Pressbyrån och väntade kom det fram en tjej som ville skicka SMS från min mobil, för hon hade inga pengar på sin. Hon var beredd att betala för det sa hon så desperat var hon.
Sa att det inte behövdes men att hon kunde få skicka ett SMS gratis.

Så idag har jag gjort två goda gärningar.
De kompenserar nog lite för allt Mark ska hjälpa mig med ikväll. Vore det inte för honom skulle jag inte ta mig ut till Arlanda nu ikväll och försöka få stand by-biljett.
Fanns nämligen inga tågbiljetter kvar när jag försökte boka förut.
Så vi får hålla tummarna för att jag får plats på flyget.

By the way; det har ordnat sig med boende nu :D
Per i Spånga ringde igen och sa att hon som bodde i det rummet med eget badrum och eget kök, nyrenoverat men litet, skulle flytta om en vecka bara. Så jag tackade ja till det :)

Nu ska jag dra mig mot centralen, tack Erika för en trevlig helg och för kanonboende. Bäst är du!

Kärleksbarnet Karin ;)

Kärleksbarnet Karin ;)

Jobbintervju, drinkar och vänner

Fy fan va trött jag var igår, gick upp kl 4 för att komma med flyget till sthlm som gick kl 6.
Skulle på intervju hos DELL för jobb som supporttekniker på norska linan.
På flyget träffade jag ett par trevliga människor vid namn Stephanie & Fredrik. De skulle åt samma håll som mig från Arlanda så vi åkte taxi ihop till Upplands Väsby. Vi bytte nummer och sen åkte jag upp i hissen för att gå på intervjun som jag var så nervös för så jag kunde ha svimmat vilken sekund som helst.
Jag fick göra 3 oilka tester och ha 3 oilka intervjuer. Tyckte inte det var så farligt som jag hade trott.
Det var ett test om vad jag tror andra har för förväntningar på mig/vilka förväntningar och krav jag själv har på mig. Sen var det ett test som visade hur bra jag var på kundservicebiten och ett tekniskt test.
Intervjuerna gjordes av en callcoach, en tekniker och våran norska teamleader.
Sen gick jag på lunch med 3 andra killar från norska teamet.

Efter lunchen bar det ut mot Spånga och nya boendet. Eller iaf det boende jag har fått som skulle vara såååå bra. Men det var inte riktigt som jag hade fått det beskrivet för mig.Så nu ska jag börja kolla efter andra boenden men i värsta fall får jag väl flytta in dit först å leta när jag flyttat ner.
Något som gjorde mig på bra humör snabbt igen var iaf när Nicola på DELL ringde upp mig när jag var på väg från Spånga. Hon vill välkomna mig i norska teamet. Blev så glad att jag bara ville skrika. Slängde iväg några SMS till några st å sen ringde jag några. Kändes alldeles otroligt.
Och detta hade jag varit så nervös för. Trodde verkligen inte jag hade någon chans när jag satt på flyget ner. Då undrade jag mest bara vad fan jag öcerhuvudtaget flög ner för haha :P

När jag varit i Spånga åkte jag hem till Erika för att lämna packning och fräscha till mig lite i håret och byta kläder. Sen pratade jag med mamma i telefonen nästan 1 timme. Det var trevligt :)
När Erika kom hem efter sin sista lektion åkte jag med henne ut till tekniken där de skulle göra klart det sista inför sitt genrep på Kårspexet. Sen bar det av mot stan.
Vi träffade Fredrik & Stephanie på Tobbes vid Sergels Torg och tog några öl där med massa härligt folk.
Sen gick vi mot Gamla Stan och sen åkte vi till Östermalmstorg. Där mötte vi upp två av killarna från mitt nya jobb och satt å pratade en stund.
När det gått 1 timme ca åkte vi hem och stupade i säng.

Idag har jag inte gjort särskilt mkt mer än att gå lite på stan å sen käka på Kungsgrillen. Lika trevlig personal som vanligt och lika god mat. Ojojoj. testa säger jag bara. Lax med ris är gudomligt gott.

Jo just det ja, ringde Kerstin för att berätta en sak, och det visade sig att hon var på centralen. Så jag åkte dit och mötte henne, Rigmor, Karin och Leif. De hade varit på konferens med BOJ i helgen och var på väg hem.

Ikväll blir det lugnt, ska träffa Madde en sväng och bara umgås lite tror jag.

Ciao!

De betyder mest!

De betyder mest!
Detta är några av de vänner jag har som betyder mest i mitt liv.
Vissa förekommer på flera bilder, men det är för att jag vill se så mkt av dem som möjligt ;)
Det finns en & annan som inte finns med på bild tyvärr, men detta är för att jag inte har någon bild på personerna som man kan se tydligt vem det är på.
Hoppas ingen tar illa upp för det, för det betyder inte att jag gillar er mindre.
Vissa på den här bilden saknar jag gränslöst mkt, ni vet vilka ni är.
Vissa kommer jag sakna väldigt mkt inom kort, vilket kommer bli lite jobbigt.
Det är ju alltid jobbigt att bryta upp från något man byggt pp. Men ni kommer alltid finnas kvar för ni är äkta vänner. Och jag kommer ju komma upp och hälsa på med jämna mellanrum efter flytten.
Så så lätt blir ni inte av med mig hihi ;D

Kan man missa att man sovit 7 timmar?

Kan man missa att man sovit 7 timmar?

Igår var jag iväg efter jobet hem till Anneli & Erik och såg film.
Det blev en ny svensk film som heter Frostbiten. Den var bra, även om jag i vanliga fall avskyr vampyrfilmer så var detta en film jag mer skrattade åt än var rädd för :P
Vi åt massa goda grönsaker och dip, och när vi hade sett den filmen fick de för sig att se Wallander Jokern också. Jag orkade verkligen inte, kl var trots allt 22:15 redan. Så Erik skjutsade hem mig.
När jag kom hem la jag mig direkt, och började SMS:a med Henrik för att kolla om han kunde hjälpa mig med bokning av flygbiljetter idag.
Sen kommer jag inte ihåg mer.
Kl 06:15 imorse ringde larmet och det enda jag kunde tänka var; "Vem ringer så här sent? Är det inte mitt i natten?"
Sen såg jag att mobilen låg på golvet och kände till sist igen signalen och att det var mitt larm.
Så man kan alltså med andra ord säga att jag missat att jag sovit. Kändes helt sjukt.. Så jag är hur trött som helst idag och vill bara hem å kura ner mig under täcket igen.
Men jag ska jobba i 8 timmar till, sen ska vi på möte. Men efter det bär det av direkt hem mot sängen. För imorgon ska jag upp kl 5 och flyget till Sthlm går kl 6 :S
Ska nämligen på intervju på DELL imorgon halva dagen. Och sen ska jag till Spånga och kolla hur det ser ut i min framtida bostad :)


Nej nu kom Lars förbi med lite frukt åt mig så jag får väl återgå till arbetet.

Ciao!


Framför Idol-affishen vid Åhléns i somras. Jag & Sara

Framför Idol-affishen vid Åhléns i somras. Jag & Sara

Söta Camilla!

Söta Camilla!

Bäst [ J + S ]

Bäst [ J + S ]

Min tandborste hos Erika i Sthlm. Hon är fin, Erika ;)

Min tandborste hos Erika i Sthlm. Hon är fin, Erika ;)

Saknar er tjejer

Saknar er tjejer

Finaste i världen på Gröna Lund 3 september-o6

Finaste i världen på Gröna Lund 3 september-o6

På jobbet

På jobbet

Jag, Anneli & Rannveig på party ;)

Jag, Anneli & Rannveig på party ;)

RSS 2.0