Bromma Flygplats

Sitter och fikar på flygplatsen nu. Köpte en sån där surfbiljett av LFV så jag kunde använda min egen dator. Smidigt det här ;) Har Christina Aguilera i lurarna, ett gammalt album. Härligt med lite nostalgi ibland.
En timma kvar nu bara tills flyget går. Sen får vi se när jag är online igen.
Längtar såååå tills jag kommer fram. Ska bli så himla mysigt. Cykla på landet, ha hand om Elin och umgås med sköna människor.
Kommer bo på landet med Elin och hennes familj. Ska visserligen jobba men det känns inte så. Så himla skönt att komma från stan lite. Även om jag älskar Stockholm.
Sen blir det tillbaka 6 juli, jobba 8-12 och sen kommer lillebror Aleksander fredag 13 ;)
Vi ska iväg till Gröna Lund och Skansen, sen på lördagen kommer mamma och mormor med bil och en del av mina saker som jag har hos mamma. De stannar till söndag och vi ska ta en tripp till Södertälje och Tom Tits Experiment. De har ju en ny utomhuspark där nu så det ska bli kul ;) Som det experimentfreak jag är. För att inte tala om Aleks haha.
Ska bli kul att han kommer själv först, han är ju bara 11 år, så det är stort för honom tror jag.
Sen träffar jag honom ju igen i början av augusti när vi ska på Per Gessle i Mariebergsskogen hemma i Karlstad. Så det blir inte bara Sthlm i sommar trots allt.

Jag älskar sommaren ;)


Gotland here I come ;)

Inte många timmar kvar tills jag åker nu. Flyget går 15:30 från Bromma, och är framme i Visby kl 16:05.
Ska packa de sista sakerna nu, sen ska jag upp till andra jobbet och lämna in timrapporten för den här månaden. Tänkte försöka hinna förbi Åhléns också och köpa några reseförpackningar med schampo och balsam. Men det är bara om jag hinner. Skanstull blir väl närmast.

Nu ska jag göra mig iordning så jag hinner allt jag ska göra. Om inte jag får tillgång till att koppla upp mig på Gotland, så bloggar jag när jag kommer tillbaka. Det blir fredag den 6 juli.

Ha en trevlig helg!

Bli nykterist?

Kan ju bara gå fel när jag dricker tydligen.
Igår hände det som inte får hända, jag blev ovän med en av mina bättre vänner. Fast jag tyckte, och tycker, att jag hade rätt. Man gör inte så. Ni som inte var med förstår säkert nada om vad jag skriver. Men då får det va så.
Är bara så trött på att vara lilla snälla söta rara flickan som bara ställer upp för andra. Igår var det inte så konstigt att jag gjorde det, var ju trots allt en födelsedag. Och jag vet ju vad som hände på min. Och ville undvika att vara likadan. Men jag blev nog tyvärr värre på slutet. Men jag accepterar inte att folk bara ignorerar mig eller tar mig för given. Speciellt inte när allt jag gör är att ställa upp.
Ställa upp när de andra sviker. När de kommer med förolämpningar. När de vägrar gå till det stället du vill till. När de tar över som om det bara handlade om dem. När de bossar med alla. Jag ställer upp, beter mig inte på nyss beskrivna vis, men ändå är jag den som blir behandlad likadant av dig.
Behandla dem så tillbaka eller sätt ner foten. men låt inte deras skit gå ut över den "enda du kan lita på". Citerade där. Usch säger jag bara. Finner inga mer ord för det som var igår. Gårdagens blogg-rubrik ändrade sig rätt snabbt där på kvällen. Ville inget hellre än att det skulle ta slut till sist.

Inget ont som inte har något gott med sig, och så var det även den här gången. Fick pussas lite och det var väl inte hel fel. Får se vad som händer. Händer inget gör det inget, jag fick precis vad jag behövde igår (nej, inte det du tänker på) så det gjorde mig iaf på lite bättre humör ;)

SMS idag;
"Vi behöver prata. Jobbar nu men ringer dig sen. Kram"


Jaha, couldn't care less just nu. Helt ärligt. Är trött på det här nu..



/Over and out

Underbara dag ta inte slut ;)

Idag har jag varit helt stressfri. Jo verkligen, ingen stress alls. Otroligt? Ja, men skönt att få ha det så ibland också.
Åkte till Erika det första jag gjorde idag och lunchade på hennes jobb A.K.A kårstyrelsen på KTH. Det var mkt trevligt, förutom att Erika inte kunde hitta sin jobbtelefon någonstans och till slut kom fram till att den var kvar på tåget som hon tog från Karlstad imorse. Håller tummarna för att du får tillbaka den gumman!



Erika


Sen begav jag mig inåt stan och gick förbi Lisa på jobbet och gratulerade henne på den stora dagen. Flickan blir 23 år idag! Så grattis igen bejbi ;)

 

Lisa



Abrahamsberg blev nästa hållplats och där kopplade jag in min nya dator på Internet för första gången i min nya bostad. Kollade lite vad jag behövde från IKEA och åkte ut. Strövade omkring därute och plockade på mig lite saker, så nu kan jag stryka lite från listan nedan. Det enda jag inte köpte var möblerna, skulle blivit svårt att ta dem på tunnelbanan haha. Så får fjäska lite för mamma när hon kommer om ett par helger.

Nu är det bara två dagar kvar tills jag åker till Gotland en vecka. Ska bli underbart! Kommer visserligen jobba, men så kommer det inte att kännas ;)

Nu ska jag åka in till Odenplan och Lisa och dricka lite vin och fira hennes dag. Sen blir det nog lite utgång.

Ciao bejbis and honeys

Ny önskelista

Idag fick jag ett samtal från Hanna som talade om att allt var klart med HSB så jag kan hyra hennes lägenhet utan problem. Så jäkla skönt!
Åkte dit efter jobbet och möblerade om lite för att kolla vad som passar mig bäst. Så nu har jag hittat lite andra lösningar än de jag hade innan.

Inköpslista:

Soffbord      Jalusier      Förvaring

Bokhylla    TV-bänk   Överkast




Har redan köpt dator nu, och nästa omgång lön får väl betala för TV ;)  Och vad beträffar soffa så finns det ju en, fast i fel färg, så köper nytt överdrag. Imorgon börjar jag med det första. Sen rullar det bara på efter det!


Ciao!

So true



När jag såg dig,

var jag rädd för att prata med dig,

när jag pratade med dig,

var jag rädd att hålla om dig,

när jag höll om dig,

var jag rädd för att älska dig,

nu när jag älskar dig,

är jag rädd för att förlora dig..



Tre övergivna själar..

...slog sig samman på midsommar och festade bättre och häftigare (bokstavligt talat) än på länge.
Lisa, Adde och Jea. Fy fan vilken trio.
Började med att käka och dricka gott här hemma för att sedan göra stan osäker. Diskuterade djupa ämnen, såsom övernaturliga fenomen, begravningar och smått och gott. Låter kanske inte som partyämnen, men vi lärde känna varandra bättre iaf. Hann bli lite på lyran innan vi drog vidare, och med en shot i systemet innan utgång kunde inget gå fel. Vi åkte till Gondolen och träffade Lisas kompis Mange som jobbar där. Tog några glas och drog sedan vidare mot Medborgarplatsen. Hamnade på något så sunkit som Bullwinkles, av flera olika anledningar, och upptäckte att vi hade fan så kul ändå ;)

Vi dansade och skakade rumpa hela natten och fortsatte dricka. Ett "problem" bara var att det fanns killar där som inte respekterar en för fem öre. Fastän man står med sina vänner och skakar loss ska de va på en och tafsa och viska förnedrande saker till en. Till slut, efter att ha blivit kallad hora X antal ggr samt fått alla mina mest privata kroppsdelar antastade sa jag ifrån. På skarpen. Det var inte populärt vill jag lova. Blev ett jävla liv, och vore det inte för alkoholen jag hade i blodomploppet skulle jag nog inte varit lika tuff och orädd. (Läs: DUM..) Adde fick mig tillslut därifrån iaf, och vi tog en taxi hem. Satt uppe till typ 5:30 och pratade om allt möjligt. Mest om vilken fara jag utsatt oss alla för genom att agera som jag gjorde. Vem vet vad de kunde fått för sig att göra? Nu såhär i efterhand fattar jag inte att jag vågade. Och det äckliga är att jag vägrade vika mig för dem.

Trots detta så hade jag en av de absolut bästa kvällarna på länge igår.
Så kul skulle man alltid ha med sina väner. Tack Adde & Lisa för en skön kväll/natt. Och tack Adde för att du fanns där. Vill inte tänka på hur allt skulle ha slutat om inte du varit med :)




           


       

  

        



Första lägenheten någonsin, jag var 17 år.

Hittade lite bilder när jag satt och rotade i gamla USB-stickor och på brända skivor nyss. Här är några från min första lägenhet, det var några år sedan, men ack vad jag älskade att flytta hemifrån.




        


Hallen på de 2 första bilderna, köket och vardagsrummet. Fattas tyvärr några bilder från vardagsrummet och sovdelen, men ska försöka "laga" de korten.





Hittade även en del andra bilder från förr:


LaFamilia


     
Mamma hos mig, Mamma hos sig, Mamma & Lasse

   
Lillebror Aleksander, Moster Monica

   
Jea & Kalevi, Ingrid



Student 2004



Per


Klasskompisar & jag i mitten, Pi & jag, Erika, Jea & Frida


Robin & Erika, Putte




Jeanine


 Hos Claes, Jea med sond, Spanien, SÄG, Åker fyrhjuling




Vänner



Jea & Sara, Sara skriver autografer, Jag & Erik, Malene, Jea, Erika, Asker & Måns


Sara kungsgrill & piercing


Cissi & Erika, Ranko & Alex, Maiya & Anko


Jeanko & Ranko, Anko & Jeanko, Workbuddies at Dell (Gröne jägaren)



Fredagsfinal med Sara, Anna & Jea, Jea & Erika


 Jea & Erika, Lisa & Jea, Marie



Nazanin, Jea & Anders hemma, Jea & Anders "perukkväll"





Flytt & önskelista

Snart flyttar jag till eget boende. Kommer bo själv för första gången på över ett år. Jag kommer bo i en etta på 25 m2 ;) Kan inte bli bättre just nu. Men till det hör ju att jag blir alldeles inredningsgalen igen. Har redan bestämt hur jag vill att det ska se ut, och här är en del av de saker jag "behöver"/önskar mig:


     
        

Soffa, soffbord, LCD-TV, Tv-bänk, bärbar dator & byrå

Bowling och filmnatt

Igår låg jag mest bara på soffan fram till typ 20:30 när jag hoppade in i duschen. Men man får ha sådana dagar ;)

Sen kom Chrille, Adde & Theo ( A.K.A Greken som fick heta leken eftersom snubben i kassan hörde fel haha ) och plockade upp mig i bilen för att åka och bowla. Jag blev helt klart sist men jag var nöjd ändå. Klarade 2-3 spärrar och 2 strikes. Inte helt illa trots att jag många gånger missade helt. Men va fan, man kan inte va bäst på allt, så är det ju.

När vi bowlat vår timme var det dags att bege sig hemåt, Chrille skjutsade hem Greken och sen hem till oss. Vi satt och kollade TV och tjatade lite. Alla lika sega. Gick till Statoil och köpte lättöl och chips och sen hem å kolla film och serier till typ 7 imorse. Filmen var "Norbit" med Eddie Murphy, läskigt bra ;) Och serier blev ett och annat. Chrille somnade efter filmen någon gång och jag och Adde kämpade tappert för att hålla ögonen öppna. Men någon gång under seriernas gång somnade jag och vaknade i morse i soffan och gick in och la mig i sängen. Fy fan vad man vänder på dygnet..



Norbit-klipp:
Se ! Se! Se!




Just nu sitter jag och pratar med en gammal bästis från högstadiet på MSN som jag inte sett på år och dar.
Linda :) Hoppas vi ses om inte alltför länge.


Ciao!

Kamera missing!

Hmm... Igår morse kom Eva hit vid 8:30 för att gå långpromenad med mig medan jag hade tvättstugan.
Vi gick ca 1 timme eller lite mer, längsmed vattnet åt Sickla-hållet. Sen på vägen hem gick vi in på Konsum och handlade frukost.
Hemma sen lagade vi riktig Brunch och dukade ute på altanen. Tog bilder av hur mysigt det var osv. Lämnade kameran hemma av misstag när vi skulle på stan sen, och nu hittar jag den inte. När jag väl gör det ska jag lägga in bilderna från igår.

Var även på intervju på Danshögskolan igår angående dansterapin som jag gick i när jag var 16 år. Det var jättekul att träffa Erna och Barbro igen! Och journalisten Anders var jättebra. Han skriver för en brittisk tidning, så jag kommer bli känd i GB haha ;P

När jag var klar där åkte jag till stan, käkade på Kungsgrillen (vart annars?!) och mötte upp Eva. Sen åkte vi hem till Karins lägenhet ovanpå Fältöversten och kollade film.

Mkt lyckad dag, förutom att kameran är spårlöst försvunnen..


-------------------------


Kameran är återfunnen och här är bilderna:

     

Eva på första bilden och jag på sista. Så ser jag ut när jag inte är make-ad. Fin hudinfektion..



Utekväll & 40-årskalas


Underbara helg ta inte sluuuut!


Har verkligen haft det helt fantastiskt i helgen. I fredags träffade jag Madde, Erika S och Sara på stan. Vi var på Kungsgrillen en sväng och sen gick vi till systemet och inhandlade lite alkohol. Satte oss i Kungsträdgården och chillade lite innan jag och Sara åkte hem till mig, och Madde och Erika till var sitt. Erika var här i helgen på besök hos sin Faster med familj.
Jag och Sara fortsatte i vilket fall vidare ut efter ett kort uppehåll hemma i Hammarby-Sjöstad och hamnade på Wok House på Regeringsgatan, där Adde och hans vänner redan befann sig. Det var mkt trevligt och vi var där ett bra tag, sen kom en kompis till Sara. Sebastian var jättetrevlig verkligen :) Vi gick vidare neråt Ötermalmstorg och fortsatte sedan till Söder och till en jättefin lgh där Sebastian och hans familj bor. Satt och umgicks och pratade till framåt 2 ungefär sen var vi tvugna att tänka på refrängen. Skulle ju trots allt jobba igår. Mötte upp Adde vid Slussen, han var rejält packad haha ;) Sen tog vi nattbussen hem, gick till Statoil och köpte nattmat (pastasallad) och gick hem och snackade om kvällen. Hamnade i säng vid 4-tiden.



Chrille & Adde



Igår jobbade jag mellan 12-18, fast tiden gick hur snabbt som helst. Tjejen jag har hand om fyllde 17 igår så det var full rulle hela dagen. Sen när jag slutade blev det direkt hem och duscha och göra sig iordning. Skulle ut till Tumba på 40-årskalas. Det var Erikas fasters sambo som fyllde. Känner ju hela släkten, de är som min andra familj. (I vissa fall första). Det var jättetrevligt att träffa alla igen, Erikas föräldrar, kusiner och andra trevliga människor. Sov över i Tumba, i en 90-säng med Erika ;) Sen idag har vi varit i Tumba centrum och shoppat. Blev inte så mkt, men ett par skor, örhängen och en del skönhetsprodukter iaf. Sen tillbaka till de andra och grilla.

Helgen har som sagt varit alldeles underbar, och nu är jag inte ledig förrän på fredag igen, men det gör inget för då är jag 4-dagarsledig. Förhoppningsvis åker jag till GBG en sväng då och hälsar på Ingrid & Kalevi.



 

Får färg i år?

Vilken underbar dag!

I morse när jag vaknade satt jag länge och åt frukost, sen som efterrätt (ja man kan tydligen äta efterrätt efter frukost) åt jag Ben & Jerrys glass "New York Super Fudge Chunk"! Sååååååå smarrigt ;D



Världens godaste glass!


Sen åkte jag till Alvik och mötte upp Sara & Gustaf för att umgås lite innan jag skulle till Elin och jobba kl 12.
Vi köpte glass, (igen ja, det är sommar) och gick upp till parken och satte oss på en bänk. Kollade på alla barn som plaskade i poolen där, och det blev så varmt till slut att jag var tvungen att sätta mig på kanten och doppa benen. Det var riktigt skönt!
De följde mig upp till Elin sen, och sen började dagen på riktigt.





Gustaf & Sara


Jag och Elin har varit ute nästan hela dagen idag, vi har gått promenader vid vattnet, gungat massor och busat och sjungit. Det har varit strålande sol hela dagen så vi har fått leta oss till skuggan. Men det var nästan skönare där, så slapp man bli bränd. Och Elin slapp solen i ögonen.

Nu sitter jag äntligen hemma efter en lång dag, kollar på Greys, sista avsnittet för säsongen. Och zappar till fotbollen med jämna mellanrum. Sverige möter Island på Råsunda ikväll :)

Sen ska jag fortsätta läsa min nya bok. Ingen mindre än Jenna Jameson's självbiografi. Riktigt intressant faktiskt. Får se vem som står på tur efter henne. Har hittills läst Marilyn Monroe, Carolina Gynning, Magdalena Graaf och Linda Rosings "biografier".

           



Välkommen Sommarvärme

Härligt väder idag :) Varit ute nästan hela dagen. Satt på Nytorget ett tag också, det var mysigt. Men det märks att man inte är van vid värmen.

Söndag till måndag var jag hemma i Karlstad en sväng och hälsade på. Skulle träffa familjen för att fira lite och sen lite kompisar som jag inte sett på ett tag.
Söndagen började dock med att Marie var sjuk. Hon satt inne på toa och spydde hela förmiddagen. Så vi kom inte iväg med tåget förrän kl 16:10. Så det blev direkt hem till mamma på kvällen och umgås med familjen. Mormor var där och det var jättetrevligt. Sen på måndag morgon skjutsade hon mig till bussen. Åkte in till stan och lunchade med Pi, träffade Kerstin, Karin, Veronica & Erika. Vi satt på en filt i Museiparken och sen gick vi på stan efter att ha käkat på Vero.


Marie




     
Familjen, Aleksander, Mormor, Mamma och Saga



Avslutar med att säga att jag är grymt besviken på hur matchen Danmark-Sverige utvecklades. Har lusläst Sportbladet de senaste dagarna. Och kan inte riktigt fatta hur någon kan göra något sådant. Finner inte ord.


Ciao

Best B-day EVER

Fy faaaaaaan va kul jag hade igår. De enda av mina vänner som var här var Jeanna, Marie och Lisa. Men Jeanna hade med sig sina kompisar också, och Karin hade besök från USA som kom med :) Jättetrevligt!
Har verkligen aldrig haft så kul på någon födelsedag någonsin. Pratade engelska nästan hela kvällen så Kara kunde hänga med, och det var Inga Problem ;)
Vi kollade fotboll och lyssnade på musik. 3-3 är inte OK Sverige! Men jag tippade iaf oavgjort, men ändå. Tycker det är värdelöst. Speciellt när ledningen var så total i början.

Cara fick iaf smaka snus igår för första gången, det var en upplevelse. Hon tyckte det var rätt gott tror jag ;) Vi drog vidare hemifrån någon gång runt 00-01 nångång.. Hamnade på Underbara Bar men gick vidare rätt snabbt. Alla ville olika, men till slut hamnade vi på McDonalds innan vi bestämde oss för att bara åka hem. Var rätt dyng, och trött. Somnade nästan direkt när vi kom hem och tur va väl det, annars vet man inte hur jag hade mått idag.
Tänker inte babbla så mkt mer om hur gårdagens brakfest var, det kommer nedan i bilder istället.










Tack Marie, Jeanna, Lisa, Karin, Elin, Camilla & Cara för en dunderbra kväll/natt! Vi ses på nästa brakfest ;)

B-day

Idag är dagen då jag fyller tant. 22 år närmare bestämt. Marie håller på att göra frukost till mig nu, steker ägg osv :) Jättegulligt. Äggen hade frusit där längst in i kylen så det såg lite roligt ut haha!



Marie steker frysta ägg till frukost haha ;)

Lisa ringde och sjöng för mig i morse också, såååå söt är hon. Lasse och Adde hade ställt en flaska gott vin på köksbordet imorse också. Och massor av gratulationer på Myspace. Blev jätteglad. Men det började egentligen redan igår, då Ingrid & Kalevi ringde från GBG (mina fosterföräldrar) och sjöng för fulla muggar. Ni skulle hört vad snopna de blev när jag sa att det var först idag som 2 juni var haha! Så de sa att jag ändå inte slipper undan och att de kommer ringa idag igen.

          


Igår klippte jag ny frisyr. Jättefint blev det. Klippte mig hos Helena, Kerstins dotter. Jag var hennes näst sista kund som anställd på Hårgänget, sen kommer hon flytta till Thailand.




Ikväll kommer massa folk hit för att se Sverige spöa Danmark i EM-kval, så vi ska dricka och umgås och fira. Sen blir det eventuellt utgång ;)

Ha en bra dag!

RSS 2.0