Sådär ja!

Nu är det äntligen undanröjt här.
Ingen mer tvätt som hänger på tork, inte massa slipdamm (bara en halvslipas sekretär).
Disken ska jag snart ta tag i, minns inte när jag lät disken stå sist så tänker inte ha dåligt samvete för det.

Ikväll har jag fått världens bästa meddelande på MySpace. Mer säger jag inte. Det står mest som en påminnelse till mig själv. Det var ett meddelande som behövdes denna kväll, då jag ligger halvt däckad i soffan efter några hektiska veckor. Även om jag haft ett par dagar ledigt betyder det inte att jag haft så mkt space att slappna av. Tvärtom. Förutom när jag hade besök.

Nu kom jag på att jag glömt äta ikväll också. Pratade med Magnus förut i tlf, var nog runt 19:30-tiden. Då sa jag att jag skulle fixa nått att äta för att det enda jag ätit på hela dagen var en portion nudlar. Sen glömde jag bort maten. Där har ni beviset för hur jävla väck jag är.

Listan på folk nedan skriver jag nu för att för en gångs skull inte försumma någon när jag besöker Karlstad/Grums/Borgvik/Stöpafors till helgen:

Mormor Vera
Magnus Svensson (http://www.mazstudios.com)
Familjen Eklund (Se Amanda i Sun Cup)
Lillebror Aleksander (Se Per Gessle i Mariebergsskogen)
Johan Smedh
Per Hansson

Härliga morgon :)

Var inte så illa ändå faktiskt, den mesta tvätten hade hunnit torka inatt så nu är det inte så mkt kvar.
Det bästa med att ha haft tvätt hängande är att det luktar gudomligt gott i min lägenhet idag! Annat än häromdagen när jag och Eva stekte bacon och det luktade av allt.

Igår hade jag förresten fått en vagel, ni vet en sån där plåga man kan få i ögat om man sitter i drag och liknande. I tolvårsåldern fick jag alltid sådana, rätt stora. Men har lyckats slippa i 10 års tid nu. Hoppas nu inte detta sitter i, precis som ögruppen av sår jag haft på hakan sen februari. Den börjar iaf försvinna nu äntligen (peppar, peppar).

Nej nu ska jag dricka min smoothie, sen är det jobba som gäller.
Ha en bra dag alla nära och kära ;)

När jag vaknar imorgon..

.. kommer jag tro att jag befinner mig i något av världens alla krigshärjade länder.
Har tvätt som hänger lite överallt, en halvfärdigt slipad sekretär, lite disk i diskhon och massa jäkla skor överallt.
Som ni säkert förstår är detta egentligen ingen krissituation. Det är bara det att jag lägger mig inte när det ser ut som en orkan blåst förbi (precis som snuttegulliga par helst inte somnar osams), och jag går aldrig hemifrån med lägenheten i det skicket heller. Nu kommer jag få göra både och.
Ska sova nu, och det finns inte en chans att jag är klar innan 9:30 imorgon bitti med allt.
Kommer drömma mardrömmar.

Det löste sig för Calle förresten ;)

Schulmania

Kan inte sluta. De är som en drog de där Schulmans. Kollade Calles blogg nyss, och han är nere i Skåne någonstans efter att ha hoppat ur bilen. Han stod inte ut längre med hon som körde, så nu står han mitt ute i ingenstans. Massor med läsare som kommenterat att han kan komma dit och sova inatt. Vissa har lagt ut sina nummer, vissa erbjuder honom skjuts och en har tom gjort en egen mailadress ([email protected]) som han kan svara på. Helt sjukt egentligen. Men kul är det ;)

Borde kanske skriva några rader om min helg också. Glömde ju det igår.
Eva var här på besök lör-sön och vi var ute i lördgas. Lisa kom förbi och följde med oss ut. Eller det blev vi som följde med henne ;P Inte helt lyckat tyvärr, men vi hade ju varandra ändå ;)
Hamnade efter många om och men på Berns, tyvärr. Var nästan bara medelålders där, och begravningsmusik. Cafet var det lista på så det var bara att glömma lördag efter löning. Även om man hade vänner därinne. Jag hatar vakter. Likadant på Trädgården. Vad är det med den här stans uteliv? Slutade med att Lisa tog vägen förbi Cafet igen, och jag och Eva satte oss på Max och åt innan vi tog oss vidare hem.
Man ska gå dit med "rätt" folk, det är det som är grejen. Är inte så mkt för sånt. Trivs bäst med att sitta och ta några öl eller drinkar i goda vänner sällskap, förslagsvis på Fridays, Stureplan eller varför inte Anglais. Förstår inte denna Compagniet/Spy Bar/East/China-hysteri. Där inne får man ändå bara skrika på varann för att kunna kommunicera.

Nej tacka vet jag Nöjes i Karlstad, det enda jag saknar där faktiskt. Förutom mina vänner och min familj. Känns som om jag aldrig kommer flytta härifrån, det är helt perfekt. Jag har allt jag vill ha och lite till. Utomlands i så fall. Det vore väl det.

Idag har jag för övrigt lyckats hinna med en hel del.
1. Har tvättat, håll i er, åtta maskiner. Har tvätt i hela lägenheten för att tvättiden tog slut.
2. Slipat min sekretär, som sedan ska betsas fint vit. Tyvärr inte klar med att slipa än.
3. Gått på stan, införskaffat fler par skor och även smycken, en ny Kenzoo, en väska och fyra pocketböcker.
4. Ätit på Kungsgrillen, såklart. Lax blev det.
5. Skrivit på texten om min lillebror som mamma ska ha.
6. Städat.

Nu ska jag kolla lite på Scrubs, sen 2½ men. Sen blir det bingen. Ska jobba 10-18 imorgon.

Filippinska fångar dansar istället för gymnastik.

Två gånger per dag dansar de.
Utdrag ur Aftonbladet.se :


" I knallorange fånguinform dansar de, samtidigt, medan musiken dånar på innergården i fängelset på ön Cebu i Indonesien.
  Sammanlagt 1 600 fångar deltar i spexet, som började som en roligare form av gymnastikövning."




Förresten..

.. köpt en del nya skor nu. 4 st för att va exakt. Mamma bara skrattar åt mig.
Och massor av mer inredning.
Skorna i kassen på Hammarby Sjöstad var till antalet: 9.

Over and out, återkommer sen 

Nya lägenheten

I'll give to you: Abrahamsberg

  

     

     

  



Här kommer äntligen lite bilder från nya lyan, är ju så att bloggen krånglat en del så har haft problem med att lägga upp bilder. Skriver lite mer i kväll om hur helgen har varit. Nu ska jag äta lite. Ciao så länge!


Bättre sent än aldrig


Bilder från Gotland


Jea´s shoe-collection

Herre min skapare vad skor!

Bara i hallen har jag 21 par. Sen har jag en förvaringslåda under sängen med 11 par. På vinden finns en resväska full, och i Hammarby Sjöstad har jag kvar en stor papperskasse från Martin Ohlson som är proppfull. Förutom dessa skor har jag även skor hos mamma som jag inte flyttat med, och massor med tofflor.
Man skulle kunna tro jag är beroende. Om man inte kände mig vill säga. De som känner mig vet nämligen att jag är det. Köper flera par i månaden.
Men tror ni jag nånsin har några skor att ha på mig? Nope, så då måste jag köpa nya. Och så håller det på. Blir aldrig nöjd, och måste matcha annars kan jag knappt gå ut med soporna.
Häromsistens med Sara bröt jag dock den regeln, annars skulle jag ha fått sitta inne hela dagen. Hade de jag ville ha i Hammarby Sjöstad, men befann mig i Bromma. Och hade inte fått lön så kunde inte köpa nya.
Jag är skadad, jag vet. Mamma och mormor påpekade detta så snällt när de var här sist. Haha ;)
 Nej, nu är det sova som gäller. Imorgon ska jag ut till Barkarby och shoppa till lägenheten, och till mig själv. kanske hittar jag nått fint på Ecco, Vagabond eller Skopunkten ;)

Jajaja.. va du tjöter ;)

Marie, here it comes. Å du, ja har å ett liv numer så ja hinner bare inte :P

Sådär, då fick man det sagt. Vad har hänt i mitt liv på sistone då tro?
Jag har haft fullt upp. Förra helgen var Aleksander här och mamma och mormor kom på lördagen med en del saker åt mig. Vi var på allt som jag skrev innan att vi skulle på. Sara var med också.
Sen när de åkte hem tog jag en trevlig promenad med en ny bekant.
I måndags var jag fortfarande inte helt frisk så jag fick inte komma och jobba, utan åkte med Sara till Skansen för att repa hennes nummer som hon skulle göra med Cissi där dagen efter. Alla var där och repade och de är riktigt riktigt trevliga hela gänget!  (Paret Lundin, Mi Ridell, kören, Gabriel Forss, Susan Lanefelt, Mattias Enn mfl. Har säkert glömt någon). Sen blev det Gröna Lund och säga hej till Tobbe Blom som kör sin show där i sommar. Det var mkt trevligt och vi stannade där en stund. Hälsade även på Emma Wiklund (fd Sjöberg, reds anmärkning).
Annars har jag bara jobbat, kollat på Allsången, jobbat mer och blivit sjuk igen. Hon jag jobbar för var snorförkyld när jag kom tillbaka så nu är jag det med. Jättekul! Or not..
I Onsdags var jag på Kungsgrillen för första gången på år och dar, denna gång med Sara och Henrik. Henrik skulle vidare till London dagen efter så vi passade på att hänga lite, och gå på bio. Harry Potter och Fenixorden blev det, den var riktigt bra. Nu ska jag bara se de 4 filmerna som kommit innan också haha ;)
Sen har det varit mer jobb och jobb, och massa film med Sara hemma hos henne.
Igår var vi på FridaysStureplan och träffade några bekanta och hängde lite. Drack vatten och alkoholfria drinkar, sen rätt tidigt hem efter att ha träffat några trevliga människor i bankomatkön som vi nog kommer gå ut med någon dag.

Hoppas detta stillar ditt begär efter att läsa om mitt liv något, så får jag återkomma när jag har mera tid. För nu ska jag ut och leva. Det är sol, det är sommar och jag är ledig idag!
Någon festival nere i Kungsträdgården nu som blir, sen får vi se.

Pussen!

PS.
Har även varit på Debaser Medis och skakat rumpa, men det var dagen innan Aleks kom, sen blev det efterfest hos en serietecknare, där det enda vi gjorde var att sitta och prata strunt, och om livet fram tills kl 6:30 typ. Drack te gjorde vi också. DS.

Då vare dags igen

Har inte orkat skriva här på ett tag som ni märkt. Inga krafter. Men mkt har hänt, vill man veta lite om hur jag haft det så har jag hållit till på MySpace och småbloggat lite.
http://blog.myspace.com/index.cfm?fuseaction=blog.ListAll&friendID=93405685

Annars så händer det inte så mkt. Har varit sjuk hela veckan och hostar slem. Har haft jobbigt med att svälja, men det börjar gå över nu, så snart är jag tillbaka på jobbet igen. Får ju inte jobba när jag har infektioner i kroppen, eftersom de jag jobbar med har så dåligt immunförsvar.
Moster har vart här i 3-4 dagar också, och vi har hittat på en del. Vandring i Gamla Stan, Djurgården runt på cykel, Grönan 2 ggr och Allsång på Skansen. Hon köpte mig även en rosa blender från OBH Nordica när vi var på Åhléns häromdagen;

image293


Just nu sitter jag i Abrahamsberg, har flyttat lite mer saker. Börjar likna ett hem värt att kalla Jea´s nu ;)
Låg uppe till 4 inatt, kunde inte sova för jag bara tänkte på inredning. Jag är skadad, jag vet. Har skissat upp lite olika lösningar för lägenheten och det enda jag inte kan komma på hur jag ska lyckas med är att få plats med alla mina böcker.
Men har bestämt mig för att mamma ska få ta med sig min gamla sekretär när hon kommer. Hade tänkt kasta den, men kom på att jag kan måla den vit. Kommer bli asläckert ;)
Sen har jag kommit på att jag behöver en Malm-byrå från IKEA också, en vit, med 6 lådor, som ska stå bakom soffan. Har mkt mer planer, men jag besparar er dem. Har dem antecknade i något av alla mina anteckningsblock. Det blir bra det här. Jag är som ett barn på julafton. Älskar det.

Imorgon kommer lillebror Aleksander med tåget från Karlstad alldeles ensam. 11 år är han nu min lilla bejbi.
Vi ska till Grönan (tredje gången den här veckan, bra Jea), sen ska vi till Skansen antingen på fredag eftermiddag eller lördag. Mamma och mormor kommer ju på lördag med mer av mina saker, så ska fixa lite i lägenheten då. Sen får vi se vart det bär.
Söndag är dagen för Tom Tits i Södertälje. Inte vart där på flera år så det kommer bli kul!

Nu ska jag åka ner till Hammarby Sjöstad och hämta lite mer saker hit upp, innan jag ska iväg till Sara. Vi ska käka något gott, och sen dra vidare till Debaser ikväll. Inte träffat henne på evigheter nu, typ en månad, så det kommer bli skoj.

Ciao ;)

Rösta på mig:



http://www.kicks.se/upload/modelsearch/campaign.html#browse/847

Underbart är kort

Vet inte vad jag ska skriva. Är mållös, trött och illamående. Hade nog kunnat förstå, men kan inte hur mkt jag än försöker. Eller jo, till viss del. Känner en enorm saknad.

Hemma från Gotland nu, bilder kommer inom kort.





RSS 2.0