Är Jeanine mitt namn?!

Var på OKQ8 nyss vid Brommaplan och hämtade ett paket från AdLibris. När jag lämnade fram mitt leg för att kassörskan skulle hitta mitt paket, kom hon tillbaka efter en liten stund och såg ut som världens största frågetecken. 

Kassörskan: "Är det här ditt namn eller?" och tittade på mig som om jag vore en utomjording.
Jag: "Ja Lill Jeanine Stubergh är mitt namn, paketet ligger nog därinne och är från AdLibris."

Hon hittade det till slut, och tittade knappt på mig när jag skulle betala.
Jaja, här är böckerna iaf:


image403
De tre första Rocky-albumen och boken Skinny Bitch



Förresten, när jag är ute och går med musiken i öronen och inte en människa finns i sikte, då mimar jag och rör mig som om jag vore en stjärna i en musikvideo. Rätt kul faktiskt, att få släppa loss lite ;)
Ni borde prova. Pink, Snook och Schlager är det bästa att ta ut svängarna till!



image423  image423  image423

 

Lycka är..

.. att ha en vän som tjatar på en att man ska gå in på en hemsida och sedan hitta en annons där som gör att man mår bättre än någonsin. Oavsett hur dagen varit. Gråter glädjetårar nu, efter att ha varit inne på www.family.se där Anneli lagt in ett meddelande till mig och Rannveig. Jag gråter glädjetårar mina vänner.

image402

Se här för helsida



image423  image423  image423


Underbart

Har haft det himmelskt i Sveg. Önskar jag kunde stannat längre.
Var inte långt från tårar när jag skulle säga hejdå till alla igen. Varför utsätter man sig för allt det här? Vara så långt från folk man tycker så mkt om? Jo, det ska jag säga er, att det är för att alla jag tycker mest om här i världen är så utspridda så jag måste.
Sen har jag ju mitt liv här nu, med alla framtidsplaner. Så att bo någon annanstans skulle aldrig funka.
Men när jag blir stor, då vill jag ha en lägenhet här i stan, och ett sommarhus norrut, och ett på Gotland. Sen vill jag ha ett i Karlstad och ett utomlands.
Kanske dags att träffa en rik kille snart?!

Nämen allvarligt, jag har så himla många viljor. Så jag vet helt enkelt knappt vad jag vill. Har jag övergått från att ha Alzheimers Easy till Schizofreni? Eller har jag en släng av både och?
Tror helt enkelt bara jag är en kluven människa som älskar för mkt. Och som behöver sätta sig ner och andas ut lite. Får se när jag får tid ;)

Ska blogga någon dag/kväll om Sveg, lägga upp bilder på massa skoj som hänt och även lite om andra saker jag har att dela med mig av. Sen är det ju en presentation på G. (Vem är jag egentligen?)
Får se som sagt när jag får tid, för jag jobbar hela dagarna och umgås hela kvällarna. Och får besök hela helgen.
Då kommer min älskade Erika hit!

God natt ;)

image423  image423  image423


Sitter på tåget norrut, bakis och jävlig




Igår hade jag helt seriöst en av de roligaste kvällarna på väldigt länge.
Började med middag på O'learys vid Slussen med gänget från Ung08. Poliser, volontärer och socionomer. Det var riktigt trevligt och vi var väl kvar där tills ungefär 21:30 eller något sånt.
Jag och en tjej jag lärt känna lite grann bestämde oss för att gå och ta en öl på någon uteservering när det var dags att bege sig, och vi hamnade på After i Gamla Stan. Evelina bjöd första rundan, sen bjöd jag nästa.
Då kommer helt plötsligt Lasse och går förbi med ett gäng polare. Tydligen några gamla lagkompisar från hockeyn och från jobbet. Har ju inte set varken honom eller Adde sen jag flyttade från dem, så det var kul. De stannade ett tag och jag ringde Adde och Chrille som sa att de skulle komma förbi en stund senare och joina.
Lasse och gänget gick vidare, och vi satt och pratade om allvarliga saker som anledningar till varför jag gör det jag gör och om annat som rör de ämnena.

Då hör jag helt plötsligt ett skrik från killen några bord bort. Och alla andra började tjoa och ha sig av glädje vad det verkade. Så visar det sig att han hade fått 4000 kr instoppade i väskan av en främmande man som bara gick vidare hem för att som han sa "dricka champagne". Den lycklige mottagaren av pengarna var en fransman vid namn Eric på semester i Sthlm som hade jobbat hårt hela sommaren för att ha råd att åka hit. Nu hade han helt plötsligt hela sin resa betald. Glad som han var började han bjuda på alkohol, och beställde in vin åt alla osv.
Sen kom Adde och Chrille, och jag blev alldeles sentimental haha. Grinade och allt för att jag saknat dem så. Sen var jag ju kraftigt påverkad, så det gjorde ju sitt. Men det var trevligt att återse grabbarna, är ju lite tomt hemma om man säger så. Även om det är skönt att bo själv.
Så vi tog en shot och lite mer öl, sen stängde de vid 3 så vi tog en taxi till McDonalds vid Odenplan för lite fyllekäk. Och vad kommer in genom dörren när vi sår i kö då? Om inte världens sötaste hund, med husse. En sån där som är en exakt kopia av Dobberman, men i en chihuahuas storlek. Jag smälte direkt. Sen säger killen som äger den att han ska sälja hunden för att han flyttar till USA i vinter. Och då skulle han behöva ha han i karantän 6 månader annars. Så han tog mitt nummer. Hoppas han hör av sig, för jag vill inget hellre än att köpa den lilla varelsen. Även om jag skulle behöva ge upp min shopping ett tag.
När jag kom hem sen visar det sig att jag inte har mitt diplom från polisen med mig. Ingen aning om vart jag haft bort det, och heller ingen aning om vilka olika taxibolag jag åkt med under kvällen. Så fick ringa runt till alla bolagen och kolla. Ingen hade någonting, och After hade ju stängt.
Men imorse när jag gick upp ringde jag dit och fick till slut tag i personal där som kunde meddela att de hittat mitt kuvert och att det ligger kvar tills jag kommer hem till Stockholm igen. Så nu kan jag andas ut igen.

En timme kvar till Sundsvall nu, sen slipper jag åka mer tåg idag. Anneli, Erik och barnen är där på IKEA. Så det blir biltur resten av vägen. Ska bli skönt med lite sällskap. Även om facebook och MSN funkar ett tag :)


image423  image423  image423

Tvättstugekrig?

Har tvättstugan idag, första lediga dagen av min långledighet. Dubbelbokade passet som vanligt, så ingen annan skulle kunna boka den tiden jag har. För det värsta jag vet är när någon annan kan ta sig in medan jag har mina saker där inne. Iaf, när jag stod där nyss för att plocka i maskinerna kommer det in en kille, glad å jävlig, och börjar lägga i de två andra maskinerna.
Visste inte vad jag skulle göra, om jag skulle säga något eller om jag skulle strunta i det och låtsas som ingenting. Jag valde det sistnämnda. Även om jag skulla ha de andra maskinerna själv egentligen för att få allt klart direkt så jag kunde gå ut och gå en långpromenad. Men han kommer ju ändå inte komma in i tvättstugan sen, om inte jag är där då. Eftersom den är låst till min nyckelbricka. Så jag struntar i det. Så arg blev jag. Han förtjänar inte att få ut sin tvätt just nu, när han inte kan hålla koll på när det är hans bokning och inte.
Kanske låter elakt av mig, men jag är så jävla trött på folk som inte fattar nått.

Saken är den, att det finns fyra maskiner. 1 och 2A, 1 och 2B. Jag bokade alla fyra, alltså två tvättpass samtidigt. För när man har nyckelbricka kan bara de som bokat maskinerna ta sig in i tvättstugan. Om det var så att du inte förstod hur jag menade.


image391


En annan irriterande sak denna morgon är alla spelprogram på TV. Zappar snabbt förbi dem om jag ska vara helt ärlig. Hur kan folk stå så tidigt på dagen och vara pigga som lärkor, glada hela tiden, och bara tjattra? De pratar ju ändå bara om samma saker hela tiden. Att de inte tröttnar på sig själva? På femman stod iaf en jag tyckte jag kände igen. Det var Staffan, Cissis bror. Men han hade inga glasögon, så det tog ett tag att fatta vem det var. Sen har han ju inte kvar sin dialekt lika mkt heller. Jaja, jobbiga är de iaf att lyssna på. Så jag zappar vidare och glider in i duschen.

God morgon :)

image423  image423  image423


En grundlig presentation..

..om vem jag är kommer inom kort. Är sämst på att skriva sådant, men mamma tyckte jag skulle lägga upp det. Så slipper det bli massa missförstånd om att jag är en plastic-fantastic wannabe som bara lever ytligt och strävar efter att bli som Paris Hilton.

Jag har inget emot elaka kommentarer. Alla har rätt till en åsikt. Men man bör väl kanske veta lite om den man skriver till innan man slänger ur sig ett och annat.


Men just nu har jag ju bättre saker för mig, och har haft de senaste dagarna. Så får se, kanske får tid på tåget upp till Sveg på fredag ;)


Puss på er, ni hatiska människor, ni kan behöva lite kärlek!

image390

image423  image423  image423


Nu är helgen planerad och klar

För en gångs skull har jag planerat en helg på riktigt.
Nu ska jag äntligen åka upp till Sveg igen, var ½år sen nu, så det är väl på tiden. Barnen har ju säkert växt massor, vännerna är nog desamma. Men naturen är som för ett år sen, när jag flyttade dit. I sitt essä.
Längtar så otroligt mkt :) Anneli, Erik, Linnea & Maiya: Here I come!
Och till er andra, jag hoppas vi ses. Jag hör av mig, var så säkra.

Hade först planer på att åka till Värmland igen, för det finns en person där jag saknar enormt massa. Hon heter Karin. Hon är mitt kärleksbarn, och en av de jag saknar mest.
Men har inte hört något, och har ju lovat de i Sveg att jag ska komma denna månaden. Så det är väl nu eller aldrig känns det som. Och Karin kommer ju hit snart, om allt går som det är tänkt.

Mina tankar ikväll går till Jäger, som flyttat upp till Luleå för att plugga. Hoppas inte han har det alltför ensamt, men med hans sociala talanger blir det i så fall inte långvarigt. Det är jag säker på.

Nästa helg är också fullt ut planerad nu. Min "allra käraste syster" Erika Sjöberg kommer hit. Hon har varit min allra bästa vän sedan 1989. Det är 18 år gott folk! Så grattis till oss säger vi och unnar oss en shoppingrunda eller två, och självklart en kräftskiva i skärgården.

Mina vänner är de bästa man kan få.

image384
Linnea & Maiya


1  2  3

1. Jea & Karin
2. Erika & Jea
3. Henrik Jäger


image423  image423  image423


Those Dancing Days - Hitten




Detta är nog de snyggaste tjejer jag sett på länge. Stilen, håret, make up, ALLT.
Och videon sen. Lägg märke till de färgglada stolarna där nånstans. Påminner lite om Snooks stil ;)
Enjoy!


image423  image423  image423


God natt


image383


Jag, mina kitty-tofflor och min stora thé-mugg säger nu god natt till nära och kära.
Och hoppas på ett strålande väder imorgon. För imorgon är det första dagen av resten av mitt liv. Och jag ska göra allt för att få leva länge. Så sundt leverne alltså. Det innebär träning. Och att jag slänger de där äckliga kattgodisarna. Tog nog högs fem..

Dröm sött!

image423  image423  image423


Beroenden i många former

Jag är beroende av godis. Har alltid varit det. Ibland har jag godisfria perioder. Vet dock inte riktigt om detta är för att straffa mig själv, eller göra mig själv en tjänst? Tror det är lite både och.
Den senaste tiden har jag inte ätit något godis alls. (Senaste veckan alltså). Så nu fick jag för mig att jag var sugen på plockgodis. Brukar kunna ta bara några bitar när det tryter, eller plocka Exotic Snacks. Men på Ica här i Abrahamsberg finns varken eller. Så köpte en påse av den nya "Katten"-sorten. Söta Katten heter den. Tyvärr var den inte så jävla god. Så nu sitter jag här och är godissugen, med äckligt godis i skålen, och orkar inte gå till affären igen. Så jag kokar en kopp thé med honung.

Något annat jag heller inte klarar mig utan är ägg. I alla dess former. Hårdkokt, löskokt, vändstekt, stekt med hel gula, omelett och scrambled. Dock hatar jag scrambled eggs på hotelfrukostar. Så blött och vidrigt.
Iaf, så tog äggen också slut ikväll. Då jag hellre äter stekt ägg på knäckebröd till middag än lagar något annat. Säg en enda person som orkar laga riktig middag när den bor själv?
Så jag fick köpa det med. Nu har jag laddat i kylen med allt jag behöver. Nja, inte allt kanske. Skulle behöva mer ingredienser till min morgonsmoothie ser jag nu, men orkar som sagt inte gå tillbaka.

Mitt tredje beroende är något sundare än godis och ägg. Eller kanske inte när jag tänker efter. Vore det träning så kunde det kanske stämma. Men jag är förslappad. Jag läser andra människors bloggar. Det är jag beroende av. Jag har några bloggar som jag läser varje dag. Så är det bara.

Det fjärde yttrar sig också som ett Internet-beroende. Nämligen facebook. Hur sjukt är inte det då? Har fastnat där känns det som. Hittat massa släktningar jag inte visste jag hade. Gamla barndomskompisar och klasskamrater. Till och med mina gamla lärare finns där. Så nu kan vi alla se hur vi ser ut nu för tiden, prata om livet som varit sedan senast, och framtiden såklart. Och massa, massa mer. Ska nog börja satsa riktigt seriöst på träningen nu igen. Kan ju inte sitta här och uggla.

Jag inser att dessa beroenden inte är så illa. Iaf inte om man jämför med vissa andra beroenden.
Rökning tex, hur äckligt är inte det? Och skadligt. Dessutom blir jag sjuk av det - tack min kära kroniskt sjuka tarm för att jag kan skylla på dig utan att ljuga ihop något!
Alkohol, det är jag verkligen inte beroende av. Dricker visserligen oftare nu än jag gjorde i Karlstad. Där drack jag ju knappt alls om jag skulle ut. Men har aldrig kännt något behov av att supa skallen av mig. (Kanske några gånger, men oftast blir det bara så).
Droger, skulle aldrig hamna någonstans i närheten av något av mina organ. Har sett för mkt av det, både i jobb och privat. Sen är jag övertygad om att om jag skulle testa skulle jag bara söka det där första ruset resten av livet. Mina vänner är min drog istället. De får jag alltid den känslan av. Är säker på att de får känslan av att jag jagar dem ibland också ;)

Det enda beroende jag saknar, är träningen. Vet inte vad som hänt med mig. Men imorgon börjar jag jobba kl 12. Då tänker jag antingen springa en runda innan frukost eller åka till Sats med en banan som fukost efter. Vi får se vad det blir.

Oj, vad långt det här blev. Nu ska jag fortsätta titta på 2½ men och dricka thé.


image423  image423  image423



God morgon på dig med

Did I disappoint you?
Or leave a bad taste in your mouth?
You act like you never had love
And you want me to go without

Well it's too late, tonight
To drag the past out into the light

Have you come here for forgiveness?
Have you come to raise the dead?
Have you come here to play Jesus?


image423  image423  image423



Tänkvärt :


Tänk dig att det finns en bank som varje morgon sätter in 86 400 kronor på ditt konto.image382
Det är inget fel. Insättningarna är lagliga och korrekt gjorda av en otroligt rik välgörare.
Men banken överför inte pengarna till nästa dag.

Varenda natt blir alla pengar som du inte använt den dagen borttagna från ditt konto.
Vad skulle du göra i ett sådant tillfälle?
Självklart hade du använt alla pengarna den dagen de sattes in på ditt konto, dag efter dag.

Och det ROLIGA är att ALLA har ett sådant konto!!!
Men det är inte pengar som sätts in på ditt konto eftersom namnet på kontot är TID.
Varje dag blir du utrustad med 86 400 sekunder. Varje natt försvinner all den tid du inte utnyttjat.
Ingenting blir överfört till nästa dag och du kan aldrig använda något i förskott.

Varenda dag startas ett nytt konto för dig. Varenda natt försvinner obrukad tid.
Om du inte utnyttjar dagens insättning så är det enbart ditt fel. Det finns ingen väg tillbaka.
Du kan inte övertrassera kontot imorgon.
Du måste leva i nuet och förbruka dagens insättning.

Investera tiden smart så att du får bästa möjliga avkastning i form av hälsa, lycka och framgång.
Tiden går. Gör det bästa av dagen idag!

För att förstå värdet av ett ÅR, fråga en student som missade examen.
För att förstå värdet av en MÅNAD, fråga en mor som fött ett barn för tidigt.
För att förstå värdet av en VECKA, fråga redaktören på en veckotidning.
För att förstå värdet av en TIMME, fråga de nyförälskade som väntar på att träffas.
För att förstå värdet av en MINUT, fråga han som kom för sent till flyget.
För att förstå värdet av en SEKUND, fråga han som precis lyckats undkomma en bilolycka.
För att förstå värdet av en MILLISEKUND, fråga han som kom tvåa i OS.

Värdesätt vartenda ögonblick och värdesätt det ändå mer när du delar det med en person som betyder mycket för dig, så mycket att du just delar din tid med denna person.
Och tänk på att tiden inte väntar på någon.
Gårdagen är historia.
Morgondagen är ett mysterium.
Dagen idag är en gåva.
Det är därför den kallas för nuet.
Vänner är riktigt värdefulla juveler. De får dig att le och de önskar att du ska lyckas.
De lyssnar på dig, de smickrar dig och de vill dela sina tankar med dig.


image423  image423  image423


Soulmate


Natasha Bedingfield - Soulmate lyrics


Is it possible Mr. Loveable
is already in my life?
right in front of me
or maybe you're in disguise

Who doesn't long for someone to hold
who knows how to love you without being told
somebody tell me why I'm on my own
if there's a soulmate for everyone


image423  image423  image423



Min granne..

..har bra musiksmak.
Satt och var lite depp nu på morgonen, sen hör jag att han börjar spela musik. Och vad var det om inte tAKiDA-Curly Sue? Sååååååå bra. Ville bara springa in och krama om han.
He made my day!



Nu ska jag hoppa in i duschen, sen bär det av mot jobbet. Ha en trevlig dag ;)


image423  image423  image423


Som jag befarade..

image381

Humor!

Fick ett roligt videoklipp från YouTube tillsänt av Rannveig nyss. Skrattar fortfarande åt det, så får väl dela med mig ;)




Borde verkligen sova nu, ska upp och jobba imorgon, sen tillbaka till Kungsträdgården och hjälpa till lite innan TheVoice 07. Petter, Mange Schmidt och Bounce my friends!


 
  
Bilderna hämtade från TheVoice



Hade för mig att även mina favoriter Snook skulle dit, men står inget på TheVoice hemsida om det  :(


Ung08

Har varit i Kungsträdgården några timmar idag. Skulle egentligen bara dit och presentera mig inför hösten och de volontärprojekt jag skrev om tidigare.
Sen blev jag presenterad för en kvinna från Konsthögskolan som sökte sådana människor som mig, som varit med om något, som kunde tänka sig att vara med i konstutställning till vintern. Så vi pratade en stund och hon skulle höra av sig lite närmare för intervju.
Sen helt plötsligt, (vet inte riktigt hur det gick till) stod jag där med en egen VågaVittna t-shirt och delade ut enkäter till ungdomar och gav info. Lärde "känna" lite folk som jag kommer se mer av i höst också. Så nu är jag på G. Känns så otroligt skönt! Och kul.


  
   

Jag smälter!



Marie har världens sötaste unge på sin blogg. Jag döööör. En sån ska jag ha.
Jag har ju alltid vetat att adoption är min grej. Kanske kan jag adoptera henne?



I'm on my way!

Fick mail idag, av PSgruppen. De som har kurserna för polisens volontärer etc:

Hej Jeanine,
1   Du är välkommen som medlem i föreningen PSgruppen.
2   Vill Du gå en grundkurs som är gratis för medlemmar i föreningen,
har Du möjlighet att göra det i höst.
2.1   Uppgifter om grundkurserna i höst finner Du i bifogade Infoblad.
Bladet finns också på webbplatsen www.psgruppen.se under fliken Infoblad.
2.2   Närmare uppgifter om tid, plats och lokaler kommer i början av
september i form av ett e-postmeddelande till alla medlemmar och ett
infoblad per e-post till dem.
Med  somriga hälsningar
B


Bara längtar nu!


Vad i hela friden?!

Surfar in på Aftonbladet och öts av den värsta nyhetsrubriken jag sett på länge.
Blir nästan mörkrädd.

image370


Ska man verkligen våga gå ut ensam efter mörkret nu? Detta var inte sååå sent, men ändå. Och jag är inte 10 år, men ändå. Blir upprörd, illamående och arg! Nu är det dags att det händer nått i det här samhället.


Bored girl with bad humor?

Sitter och kollar reprisen av något gammalt Äntligen Hemma nu, och Martin Timell är på ett sågverk och kollar hur plank blir till. Han stannar vid en spånhög och strör lite med handen. Sen säger han:

"Ni kanske tror det här är ett extrainsatt program av Paradise Hotel. men det är det inte. det är massa vanliga spån."

Hahahhaa, fy fan va bra ;)

image369
Martin Timell




Jag får gåshud varje gång





Världshistoriens bästa låt



Det här kära vänner är min pappa




Såhär bra får han mig att må:




Så bra började den här dagen. Hade aldrig ens tagit upp kontakten med honom igen om det inte vore för
att jag var så orolig för min lillebror igår. Men jag fick en påminnelse idag, till varför jag sa upp kontakten.

Enda positiva är väl att han skickade några bilder från när jag var i 13-årsåldern. Lite minnen:


.   
Jag och lillebror

Önska ibland att jag jobbade mer, så jag slapp sitta här och tänka så mkt.
Och slapp ha så mkt kontakt med omvärlden. Ibland skulle det vara skönt.



Ny behandling mot Chrons

image363


Läs mer ur DN's reportage här:
http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=554&a=671113




Som alla som känner mig vet, så har jag Morbus Chron, eller Chrons sjukdom som många kallar den. Har haft många ups and downs pga denna sjukdom, som dessutom är kronisk. Och tar i dag inga mediciner trots läkarnas rekomendationer. Detta pga av en bergochdalbana i vikt och klädstorlekar. Allt från 32-44 i garderoben har varit min vardag och till slut orkade jag inte längre. Mina armbågar är förstörda av all medicin, men jag hoppas de blir bra snart. Måste ju kunna lyfta dockan på polisens intagningsprov ;)

Men det har iaf kommit en ny behandling här nu, som de forskat på ett par år. Har längtat efter att de ska sätta igång med den, och nu verkar det så. Så när jag kommer till Karolinska i september ska jag säga att enda alternativet för mig nu är denna behandling. Orkar inte mer cortison och ätstörningar. Eftersom det inte syns på mig så får jag ingen hjälp för dem. Är ju inte ultra-tunn som en" vanlig" anorektiker. Men detta måste bara göra susen.





Han kommer aldrig att fatta hur vi mår av det han gör

Jag pratar om min lillebror. Den äldre.
De som känner mig vet vad jag pratar om, ni andra: han gör massa fruktansvärda och dumma saker så vi oroar oss ständigt.
Trodde jag skulle kunna utesluta han helt. Men han gör sig ständigt påmind.
Sitter med gråten i halsen ikväll och har en puls på 180. Har varit så himla orolig för honom hela kvällen efter ett samtal från Norge tidigare.
Han åke till min gamla barndomskompis i fredags, och sen dess hade ingen hört från honom. Inte moster, inte mamma, inte faster, inte kusinerna. Ingen. Och han skulle varit tillbaka i söndags, för att gå till jobbet i måndags. Men han har haft mobilen av. Och hon med. Så de har varit helt och hållet okontaktbara.
Fick till slut ett sms från min gamla kompis pappa som skrev att han fått tag i dem och att bror nu var på väg tillbaka till Oslo med bussen.
Pallar inte sånt här mer. Därför jag inte vill ha någon kontakt. Men jag är ju hela familjens hjälp när det händer något, så alla ringer ju mig det första de gör. Så får jag oroa mig massa sen. Fastän jag gjort ett aktivt val att inte ha honom i mitt liv.

Nu ska jag försöka sova lite. Han har iaf fört ihop mig med släktningar jag inte pratat med på år och dar. Var ju tvungen att ringa runt ikväll. Så intet ont som inte har något gott med sig. Se det postivt Jeanine..



Unga och oförstörda, bror och jag



Ny klädförvaring sökes

Såhär ser det ut för tillfället i min garderob.



Det ser inte klokt ut, får inte plats med så mkt som ett plagg till. Så nu måste det till med förändring. Har tänkt på några olika lösningar. Får se hur jag gör, men måste verkligen ha mkt förvaring. Hur jag nu ska få in det i denna lilla lägenheten?
Skoförvaringen består av en låda under sängen + skohyllan + hatthyllan i hallen som är fulla. Väskor är det likadant med. Måste få ordning. NU.

   






Just nu läser jag:

image354
DN Kultur, marie claire, Rocky, Där regnbågen slutar & Mamma sa att jag var sjuk



Dags för förändring

image353


Behöver förnya mig lite nu. Har ju planerat att fortsätta jobba ideellt på Brottsofferjouren i höst, men känns som jag kommit fel. Har inte haft så mkt tid som jag har önskat, och skulle jag gå med ut i skolorna i höst skulle det kännas som att glida in på ett bananskal. De har gjort allt grundarbete och jag bara åker ut och pratar.
Nej, det behövs en nytändning. Något annat jag kan använda när jag söker till polishögskolan. Träffade Ann Hellströmer idag på Ung08 och jag ska vara med på träffar på Stödcentrum För Unga Brottsoffer i höst. Så himla spännande! Kanske även blir volontär hos Polisen.
Men jag lovar er, alla oroliga (mamma, mormor, moster och andra nära och kära som sett mig göra såhär förut), jag kommer inte ta på mig för mkt i år.
Elle kanske lite, men annars kommer man ingen vart. Vill ju plugga lite också samtidigt som jag jobbar. Får se hur allt detta går.
Men det mest spännande jag ska göra, är det hemliga projektet. Det kommer bli kul, och jag kommer kunna använda mig av det i arbetet med Stödcentrum och Polisen.



Tårar i överflöd

Sitter och tittar på "Extreme Makeover - Home Edition" på TV3. Kan verkligen inte se sådana program utan att grina. Är så jävla blödig. Finns iofs inte mkt jag kan se på TV utan att grina, men det här programmet är nog det värsta ;)

Sen ska jag se "Lyxfällan" och skratta lite. Man undrar ju hur folk är funtade ibland?! Lån och krediter upp över öronen. Kan faktiskt inte tycka synd om människor som försätter sig i sådana situationer. Så det blir ett bra kompliment till programmet innan.

Besök har jag haft nu också. Annelie och Daniel (Svegsbor) var här och vi pratade om allt möjligt. Mest fick jag höra senaste nytt från Sveg, och det är ju rätt likt en dokusåpa faktiskt.
De kunde tyvärr inte vara här så länge, eftersom de skulle till Daniels föräldrar i Solna. Men vi ska ta en lunch på torsdag innan de åker hem igen. Och sen ses vi ju när jag åker till Sveg. Vilket förhoppningsvis blir i slutet på augusti/början på september.

image352
Daniel & Annelie



Lisa & Jea. Några drinkar, ett dansgolv och saken är biff!

Fan vilken rolig kväll jag hade igår!
Åkte hem till Lisa och drack några drinkar, umgicks och lyssnade på musik. Sen drog vi in till Söder. Gick till Kvarnen (det trodde ni aldrig om mig?!), där Ida och Rebecka satt. De spelade grym musik för en gångs skull och vi skakade loss ordentligt där på golvet. Träffade massa rolig människor också, och några av dem drog vi vidare med till Labbet. Enda som var öppet med dansgolv på en söndag. Eller nått.
Stannade dock inte så länge, för där var det någon svensexa och de spelade hemsk musik. Gick verkligen inte att dansa utan att se mongo ut. Så vi gick vidare hem mot Lisa. Försökte hitta någonstans att äta på vägen. Omöjligt kl 03 en söndag natt. Förutom Falafelkungen. Men de tog inte kort. Hur det nu är möjligt när det ligger på Sveavägen?!
Ja ni, mycket ska man uppleva.
Blev nattmackor hos Lisa innan vi lade oss istället. Nu är jag äntligen hemma, ska ta det lugnt ett tag och sen blir det städning innan Annelie kommer från Sveg. Kanske möter upp henne i stan också. Får se vad som händer.

Promenaden igår var iaf hur skön som helst. Upptäckte att jag bor bara ett stenkast från massa söta kolonilotter. Större än andra jag sett, men hur fina som helst. Och helt plötsligt en liten sjö. Eller stor damm, beroende på hur man ser det. Gick några varv runt den i motionsspåret. Det kommer jag definitivt göra om :)




Bio, sleepover och långpromenix


Blev inte en lugn hemmakväll igår trots allt. En kompis, M, som jag inte sett sen i april ringde vid 21:30-tiden och undrade vad jag hade för mig. Eftersom jag inte gjorde något speciellt undrade han om jag vill gå med på smygpremiären av "På Smällen".
Först tänkte jag att det var lite väl sent att ringa vid den tiden, men bestämde mig för att åka in till stan ändå. När jag kom till Kungsgatan var det raggarbilar och traktorer överallt. Verkligen överallt. Vill minnas att jag läst om det i tidningen, att det skulle vara någon veteranbilsträff i stan i helgen. Men de lyckades verkligen invardera city igår. Ingen tog sig fram och jag tyckte verkligen synd om alla människor i taxi-bilar som var på väg ut i vimmlet. Antar att det inte var så många glada miner på Stureplan igår när dessa fordon praktiskt taget cirkulerade i flera timmar där.
Men jag tyckte det var jättekul :) Halva nöjet att gå ut igår var att se alla dessa, vad säger man, intressanta bilar. Och människor.
Filmen var iaf bra, slutade väl vid 01 någon gång. Sen promenerade vi hem till M där jag sov över.

Nu ska jag ut på långpromenad med musik i öronen och sen ska jag ta mig ett dopp är det tänkt.



På Smällen trailer

Årets första dopp

Vid Rålambshov. Det var verkligen på tiden. Och skönt var det också ;)
När vi låg där och torkade och läste Rocky och Marie Clair, såg vi helt plötsligt en ambulans komma. Ambulansmännen tog med sig båren och gick mot ett killgäng. De såg inte ut att ha varit med om något särskilt, alla bara skrattade och folk samlades runt dem. Fattar inte att folk vågar gå fram och ställa sig och glo. Som om det var isbjörnen Knut de stod och tittade på.
Helt plötslig hör man bara någon som gallskriker över hela stranden. Barnen såg oroade ut och det samlades ännu mera människor.
När vi sen skulle dra oss in mot stan var de fortfarande inte klara. Vi gick förbi, och en av killarna i gänget hade skadat benet på något vis. Killkompisarna stod brevid och en av dem var Robinson-Robban Andersson. Han skrattade bara och verkade tycka att det var helkomiskt att hans kompis var på svimningsgränsen av smärta.
Hur dum i huvudet får man bli?
Vem vet, kanske är nån sorts kupp den här gången med för att bli omskriven i pressen. Vore väl ändå inte första gången.

Nu ska jag chilla lite i soffan innan jag ska ut och motionera. Blir en långpromenad + intervall-löp.
Måste bara bli lite svalare ute först.


image350
Erika & Jea




Sol & bad

Nu ska här bli solbränt och vackert!
Haha, nej men allvarligt. Har inte varit mkt till sol den här sommaren, så får passa på när man är ledig och solen tittar fram. Erika ringde och ville ha med mig och bada, så jag är på.
Nu blir det snabbt in i duschen (Ologiskt tänker du kanske, eftersom jag ska iväg till stranden. Men man måste faktiskt raka benen mm om man ska visa sig offentligt i bikini) och sen bär det av.



Idag har jag för övrigt tvättat kläder. 7-10 var min tid, så jag var rejält trött när väckarklockan ringde.
När jag kom ner till tvättstugan såg jag att ingen städat efter sig sen sist jag var där typ, så det låg massor av tussar från torktumlarna på golvet och massa annat skräp. Kul om man råkar tappa något plagg när man ska hänga upp? Nej, just det. Så var väl bara för mig att skura. Efter andra. Kl 07:10 en lördagmorgon.
Skulle verkligen önska att jag visste vilka mina grannar egentligen är, eller att de läste denna bloggen. För då skulle de få veta hur man beter sig när man delar tvättstuga med 20 andra.


Vad är det för en dag?..

..vad är det för en dag? Jo det är Evas födelsedag, för det är Evas födelsedag. Hurra, hurra, hurra!
Grattis Eva på 23-årsdagen. Och grattis Karin, Evas tvillingsyster!

image349

Ny favorit

Tittade på MTV's Cribs nyss när de var hemma hos Joel Madden. Han hade en massa fina tavlor av en konstnär som är i princip omöjlig att hitta på nätet. Men jag hittade en collage-bild.
Vill ha! Säkert billiga ;) Or not..

image347
Luke Chou



Ny lista

Hav eller Sjö
Tv eller Dator
Höst eller Vår
Jul eller Påsk
Svart eller Vit
Ipod eller Mp3 
The Voice eller MTV
Rosa eller Lila
Hund eller Katt
Guld eller Silver
Bad eller Dusch
Sandal eller Sko
Afrika eller Asien
Äkta  eller Löshår
Mobil eller Telefon
Klänning eller Kjol
Blond eller Brunett
Lägenhet eller Hus
Vanilj eller Choklad
Ring eller Halsband
Jordgubb eller Hallon
Midsommar eller Nyår
Långt hår eller Kort hår
Nagellack eller Läppstift
Bil eller Buss
Sanning eller Konsekvens
Blåa ögon eller Bruna ögon
Leggings eller Jeans
Snowboard eller Skidor
Harry Potter eller Lord of the Rings
Berg-och-dalbana eller Vattenbana
Plugga eller Arbeta
Christina Aguilera eller Britney Spears
Stjärnor eller Månen
Vinter eller Sommar

Hjärnsläpp?

Haha, sitter och fyller i uppgifter till DN. Ska nämligen bli prenumerant. Jag är vuxen nu. Men en sak är faktiskt lite kul. Glömde bort hur mitt telefonnummer slutar så fick surfa in på hitta.se för att komma ihåg.
Men nu är allt klart iaf och nu kommer jag kunna läsa Rocky utan att behöva komma ihåg att köpa lösnummer varje dag.
Ska iofs snart samla på mig alla Rocky-albumen, men ändå.

image346

Gjort inatt?

Vaknade idag med ett blåmärke på vardera knä. De var inte där igår kväll.
Jag sover själv för det mesta, så vet inte vad det kan bero på. Någon gissning någon?

image345


Denna bild får mig dessutom att inse att en soldusch eller solariumrace är på intåg. Märks att vi inte haft någon sommar alls i år, förutom när jag jobbat såklart.
Nu blir det träna och sen ska jag pyssla och dona här hemma.
Ledig tills på tisdag nu ;)




Min fru har åkt till Kina

image344Mein frau Sara

Det skulle jag iofs också göra om jag vore min fru haha ;)
Det känns lite tomt, men kommer nog bli värre sen. Vi pratar med varandra varje dag. Nu kommer vi inte pratas vi på typ 10. Och hon kommer hem sent den 18:e, så hon missar allt i Kungsan den dagen. Men vet ni, jag är egentligen inte ett dugg ledsen för detta. Jag är enormt glad för hennes skull.

Fick ett sms precis innan hon gick på planet:

"Kan du vara gullig och skicka Din adress så kanske det kommer en kalas-överraskning från kina. CHINA HERE I COME!"

Hon är lycklig nu frugan, med familjen och Lottas familj. Och jag kanske till slut får mig en Hello Kitty-brödrost? Who knows? ;)


image342



Uptown Girls


Filmen jag såg ikväll gick på 5:an och heter Uptown Girls. En helt Ok film när man ligger hemma och softar i soffan. Dakota Fanning & Brittany Murphy i huvudrollerna, samt Heather Locklear.


image340

Mitt Internet strejkar



Allt går hur segt som helst, och tidigare ikväll funkade enbart Aftonbladet och Calle Schulmans blogg. Av alla jävla sidor jag försökte komma in på. Vet inte om det var ett tecken eller nått, men irriterande var det iaf. MSN funkade sisådär också.
Fick ringa Henrik och be om hjälp. Han guidade mig genom en del inställningar och då funkade det lite bättre. För att sedan lägga ner allt utom MSN. Så stängde av skiten, drog ur nätverkssladden ur väggen och väntade några timmar. Verkar iaf funka nu, även om det som sagt är segt.
Det som är konstigast av allt är att jag enligt mina nätverksanslutningar har varit uppkopplad hela´tiden. Inga röda kryss, inga konstigheter alls. Men ändå gick det inte.
Jaja, ska sluta tjata om det där nu. Och fortsätta kolla på film. Var bara tvungen att se om det funkade nu ;)

Vackrast i världen

image331

image332

Ashley Olsen i Marie Clair



Varvar ner, tack Charlie



Har fått prata av mig nu. Tack Charlie, du är nog den enda som kan förstå det här tror jag.
Försöker varva ner nu, dricker lite vin och kollar på "So You Think You Can Dance".
Sen kommer jag städa om jag känner mig själv rätt, det är verkligen det enda sättet det går att varva ner på riktigt på. För känner jag mig själv rätt så kommer jag nog bli mäkta rastlös snart.
Kanske blir en långpromenad trots allt?


Jag har sagt det förut..



men nu är det för sista gången.
Jag har ingen bror som heter Adrian längre. Han är numer död för mig.
Jag har verkligen försökt, men jag klarar inget mer nu.

Ikväll har jag en enorm ångest, bara gråter. Jag mår fysikskt dåligt.

Kvällen skulle ha inkluderat en långpromenad, "What About Brian" och mys i soffan. Orkar inte gå ut i det här tillståndet, och programmet har jag snart missat hela.

Ni "nya läsare" som jag inte har en aning om vilka ni är, tror nog jag är hur tragisk som helst nu. Ni får gärna tro det, men mina vänner och min familj förstår det här inlägget. Det är det viktigaste.
Vad ni andra tycker skiter jag fullständigt i, för det här är min dagbok. Inget annat.

Skapligt trött



Fattar inte hur jag ska lyckas ta mig till jobbet idag. Knappt sovit en blund inatt.
Brukar aldrig ha problem att somna, men inatt har det varit pest och pina. Kanske för att jag bestämt mig för att börja motionera innan frukost igen? Idag blir det iaf Sats efter jobbet, börjar bli dags nu efter nackspärren och all sjukdom jag haft i kroppen. Så får passa på nu när man äntligen är frisk.
Förkylningar på sommaren är ju inte direkt så lätta att bli av med.
Så nu ska jag hoppa in i duschen, packa träningsväskan och bege mig.
Ha en bra dag ;)



Läskigt inflytande han har den där Alex



När han länkar till något i sin blogg ses det av rätt många. Har jag fått erfara ikväll.
Min blogg har hittills riktat sig till mina nära och kära, eftersom jag flyttat runt en del och jobbat. Så det har brukat vara mellan 10-40 läsare/dag. Igår däremot slog denna blogg personligt rekord. Antalet besökare före midnatt var: 4776. De förra kurvorna syns inte ens på bilden eftersom ökningen var så kraftig.
En sak jag däremot finner lite märklig är, att när så många besökare varit inne och kikat, så har knappt någon lämnat nått fotspår efter sig. Skärpning!

image330



Tips på lunchställen



Skulle vara jättetacksam om någon av alla dessa tusen, som är inne på denna blogg idag efter vinsten på Alex Schulmans blogg, ville komma med något bra lunchtips.
Säg för guds skull inte Anglais. Där är jag redan så ofta att det vore som att käka hemma.
Nej, nått nytt och trevligt ställe vill jag till!





Bilder från helgen i Karlstad/Borgvik/Stöpafors




  

Lillebror Aleksander, Per Gessle

    

Funkis & Saga, Mormors hus, Mormor & Mamma


  

 Erika & jag, Erika m. kantarell


Så spännande var det ;) Per Gessle var bra, lillebror var nöjd. Jag och Erika var på Nöjes i lördags efter att jag hade kommit hem från mormor. I söndags var vi ute och plockade rellisar och igår var jag på stranden med Eklunds.



Jag ska luncha med Alex Schulman


image329

Gynning & Schulman



TÄVLING

Skrivet av Alex Schulman 6 augusti 2007, klockan 18:12
Den som kommenterar som sista man eller kvinna detta inlägg vinner:

- En lunch med mig på valfri plats i Stockholm.
- Två biljetter till min och Carolina Gynnings releasefest för boken "PRIVAT" i september.

Sätt igång att kommentera.
__________________________________________________

#1837 Kommentar från
Jeanine (svar):
detta är omöjligt. nu går jag till jobbet. lycka till allihop :)
man måste tydligen vara arbetslös för att ha en chans här, och det är ju fair, då har man ju inte råd att äta ute så ofta.
jag är inte bitter.

Skrivet 7 augusti 2007, klockan 11:18



När jag kom hem från jobbet idag och läste hans blogg för att se vem den lyckliga vinnaren till slut blev, höll jag på att trilla baklänges. Såhär stod det:

Grattis Jeanine!

Skrivet av Alex Schulman 7 augusti 2007, klockan 11:23

Tack alla 1800 personer som deltog!

Tävlingen är avgjord och vinnaren är en person som heter Jeanine eller liknande. Hon verkar vara en värdig vinnare eftersom hon postat så många inläg under morgonen att jag blev alldeles yr. Detta gör mig oroad - är hon galen i huvudet? Nej, det tror jag väl inte. Det ska bli mycket roligt att äta lunch med denne jeanine. Är det ett pojknamn eller flicknamn? Är det över huvud taget ett namn? Det finns en blogg länkad till namnet som ni kan se
här.

Jeanine, vad roligt vi ska ha det! Kontakta mig i kommentarsfältet nedan, så bestämmer vi när vi ska luncha!





Hemma nu.

Återkommer med mer info om helgen imorgon. Är helt slut.
Men det har varit alldeles perfekt iaf ;)

Stödord till mig själv:
Todd
Saga & Funkis
Per Gessle
Stöpafors
Erika
Haga
Nöjesfabriken
Kantareller
Ann, Jan & Tord
Stan
Örsholmen
Solbränna & nerstänkt
Varmt tåg
Symaskin

Vilket drama

Lyckades till slut efter mkt pepp gå in i badrummet å ha ihjäl den lilla äckliga varelsen. Det krävdes mod. Det var verkligen inte enkelt, för så fort den rörde sig blev jag livrädd och stängde dörren. Men till sist hade den satt sig mitt på väggen, och då passade jag på att smälla sönder den. Usch vilken mördare jag är, men är det något jag får ångest av så är det getingar.
Hade jag inte lyckats ha ihjäl den hade jag aldrig klarat av att somna.

Men det är ändå inte det värsta.
När jag kom ut ur duschen nyss, hörde jag det där jävla ljudet igen. Kollade mot fönstret, och där var det ta mig fan en till. Tur att jag inte hörde det igår, för jag lyckades ju sova några timmar iaf.
Nu är den instängd i ett glas i mitt fönster efter många om och men. Massor av min dyrbara tid nu på morgonen har gått åt att våga fånga den. Typ 25 min. Så nu är det bråttom att packa och göra sig i ordning. Åker hemifrån om ca 30 min.

Tåget går kl 8:30 och ankommer Karlstad 11:30.
Ska möta Magnus sen kl 12:30 och umgås lite innan jag åker vidare till Grums och mamma.
Ikväll är det Per Gessle med lillebror i Mariebergsskogen ;)


Hjälp för fan! Geting in da house :/



Jeanine säger:

shit jag har en geting här inne


Jeanine säger:

vad ska jag göra?


Jeanine säger:

helt seriöst, börjar fan grina


m.arie säger:

döda den vetja


Jeanine säger:

den är inne i lampskärmen


Jeanine säger:

ska aldrig mer ha öppet fönster


m.arie säger:

hm.. krångligt.. o varmt


m.arie säger:

måste sova nu ja.. ska dola en massa imorron innan ja ska åka.. sov gott gumman! hörs av i helgen!


Jeanine säger:

shit, nu flög den in i badrummet. stängde in den där


Jeanine säger:

du får inte lämna mig när jag har en farlig geting här


m.arie säger:

haha jooo ja måste :D


Jeanine säger:

bra kompis :P


Jeanine säger:

jaja, jag klarar mig väl då


Jeanine säger:

ha så kul i båstad


Jeanine säger:

haha


Jeanine säger:

nu kan jag inte borsta tänderna :(


Jeanine säger:

hoppas den dör inatt där inne


Jeanine säger:

puss å sov så gott


Jeanine säger:

du får höra av dig med resultat


m.arie säger:

 <3



Godnatt  ;)



 


Trevlig kväll med besök och halvt utgång

Ikväll när jag var klar med tvätten kom Elaine och hennes flickvän Jenny hit. Vi käkade middag och umgicks lite innan vi drog til Zinkensdamm och Tantolunden. Satt i gräset utanför Pride-park och drack lite öl och umgicks med lite vänner till dem.
Emma Rydberg var där, likaså Erika Larsson och hennes flickvän Tina. Jättetrevligt att träffa alla igen.
Eftersom jag åker till Värmland imorgon är det ju rätt typiskt att alla dessa människor befinner sig i Sthlm just denna helgen. Men va fan, jag hann träffa dem lite iaf ;)
Sen mötte vi upp Lisacentralen. Efter det visade vi tjejerna vägen till Aladdin där det var "tjejfest" ikväll. Där sprang jag på Jenny Gustafsson med flickvän. Återigen, alla är här när jag åker "hem".
Men det var trevligt. Jag och Lisa gick vidare mot Stureplan och Fridays, tog ett glas och snackade med Anders i baren, sen drog vi hemåt. Lisa jobbar imorgon och mitt tåg går kl 8:30.

Tack alla för en underbar kväll!




Jenny, Elaine och jag










Vett & etikett i tvättstugan

1. När någon kommer efter dig, när din tid alltså är slut, flytta dig mot bänken för att vika din tvätt.
2. När någon bokat ett pass, låt då denne få tillgång till maskinerna.
3. Hälsa när en granne kommer in. Allt annat är ohyfsat.

Att ovanstående ska vara så svårt? Trodde alla som bodde i hyreshus visste hur man beter sig i en tvättstuga.
Man vet ju hur man själv skulle reagera om någon hade tvättstugan på övertid eller inte hälsade tillbaka när grannen hälsade på en. Ibland undrar jag vad svenskar egentligen är för sorts folk. Tacka vet jag glada norrmän ;)

Ok, nu blir jag störd på riktigt.

Har tänkt hela dagen att kl 13 ska jag tvätta. Att det var så bra för att det passar in med allt annat i schemat. Får ju besök i eftermiddag, så det var så bra att det skulle hinna bli klart.
Kommer ner till tvättstugan med korgen, försöker komma in med nyckelbrickan, men det funkar inte. Förbannar dagens elektroniserade samhälle för att inget funkar som det ska.
Sen försöker jag boka ett annat pass, så jag hinner innan jag åker hem imorgon. Upptäcker då att det inte är något fel alls på elektroniken. Bara min hjärna. Jag har bokat 16-19, hur dum får man vara?
Jaja, får väl göra det då. Så nu har jag tre timmar "dötid". Tänker fortsätta med min sekretär. Hade jag ju tänkt ändå, så nu är det bara att sätta igång ;) Också ska jag spana lite på snygga motorcykelmekaniker på gården. De har ju en verkstad här som ligger i anslutning till affären. Massa, massa fina pojkar!


       


Jag är förresten inte alls så olycklig som jag framstod som i förra inlägget. Det var bara lite tankar och frustration som behövde komma ut. Tänker ju inte så 24/7.

Förtroende på burk någon?

I rulltrappan idag slog det mig, när jag såg ett ungt par se varandra i ögonen och kyssas, att jag aldrig skulle klara av att en kille tittade på mig på det sättet. Sådär lyckligt. Är jag skadad? Börjar tro det.
Känns som om jag aldrig mer kommer kunna lita på någon, och jag sitter hemma och gråter floder vissa kvällar.
Hur ska man kunna få det så när man överanalyserar och misstror alla jämt?
När jag tittar ut genom fönstret, upp mot grannarna på andra sidan gården bor det gulliga par i säkert 50% av fönstren. Och när jag tittar på "What about Brian" så grinar jag igen, för det är så himla fint hela tiden.
Blir galen snart. Helt seriöst. Många skulle nog tro att jag är desperat, men det är jag inte. Trivs egentligen alldeles utmärkt med att vara singel. Fri. Får göra exakt vad jag vill.
Men jag blir på allvar orolig när jag inser att jag inte skulle klara av något sånt. Skulle bara bli misstänksam.
Jävla skit!

Allt jag vill, är att kunna lita på att inte alla människor har en baktanke med allt.
Jag vet ju såklart att mina älskade vänner inte har det. För jag har de allra bästa. Handplockade.
Men jag släpper inga nya inpå livet. Det finns undantag, och det är de vi träffade i bankomatkön för ett tag sen. Kanske låter knäppt, men så är det. Där har det varit klart från första början var vi står allihop. Säkert för att jag och Sara var så brutalt ärliga. Tyvärr tål inte alla det.

Jag skulle kunna skylla på min pappa. Och andra som svikit mig i livet. Visst, de har säkert en stor del i det hela, men allt beror ju i slutändan på mig själv.
Shit, vad utlämnande det här inlägget blev. Men det gör inget, nu vet ni vem jag verkligen är, så nu kan jag inte gömma mig bakom denna fasad jag byggt på så länge. Man kan väl säga som så, att jag precis plockade bort en sten i muren. Nu återstår några, men de kommer försvinna succesivt. Jag ska fortsätta plocka tills varenda en är avlägsnad.



image309


Förlåt mig mamma..



..och alla andra där ute. För att jag börjat svära massa igen. Vet inte vad det beror på.

image308

Inge fucking uttråkad?

När mamma var här sist hade hon köpt sånna där sugrör med smak åt mig. Jordgubbssmak för att vara exakt. Eftersom jag aldrig typ dricker mjölk har de blivit liggandes i skafferiet. (Visserligen inte mer än 2 ½ vecka sen, men ändå) så jag köpte lite mjölk häromdagen för att testa.
Behövde väl mjölk till lite annat med. Men men, till saken..
Upptäckte att man kan blåsa bubblor i glaset, hur uttråkad är man inte då? Kolla själva:



  



För övrigt är Shrek i stan nu. Nya filmen går ju upp på duken, så vad ser man inte när man går från Kungsgrillen, om inte en gigantisk Shrek med Åsnan. Haha snyggt. Varför inte ha det så jämt? Då skulle Hötorgshallen vara fan så mkt finare att titta på. Så slapp man se bara massa torgstånd.  Och så fick man sig ett gott leende varje dag, vilket humör man än är på. För vem kan väl låta bli att le när ett stort träsktroll sitter på taket och tittar ner på en?

        



RSS 2.0