Wyclef

Finns att läsa om kvällen här.
Skriver mer om det när jag verkligen får tid ;)

Nu ska jag sova, det har jag lovat Sara. Sen ska jag bli väckt av henne om 6,5-7 timmar. Det har hon lovat mig, så kan jag inte snooza mig genom en timma.

God natt



Idag är jag fysiskt slut

Var ute sent igår, på Wyclef Jeans spelning på Cafét. Går in närmare på det sen..
Men jag jobbar mycket nu, och även om behandlingen går bra och så så är jag ofta trött. På lördag flyttar jag till Tyresö, och har knappt börjat packa än. Har ikväll och imorgon på mig, sen jobbar jag på Idol hela fredag kväll och sen på lördag morgon börjas det.
Fattar inte hur jag ska hinna. Jag orkar inte, jag vill inte (själva packningen alltså), jag hinner inte.
Herreguuuuud, hinner inte ens till vårdcentralen för att kolla om jag fått UVI.

Men jag är ändå en jävligt lycklig tjej ;)




Jag är lycklig!



Ville bara säga det.
Just nu går allt som det ska.




Skruvade dagar

Har haft beök sedan i torsdags av en gammal bekant från Ulricehamn. Kom ihåg att jag hade irriterat mig mkt på småsaker och sådär förut när vi har umgåtts, men tänkte att det mest berodde på mig och hur svårt jag kan ha för när folk inte är som jag förväntar mig. Men så kom han iaf i torsdags kväll, och det har varit spänd stämning hela tiden. Jag har inte känt att jag har kunnat slappna av, och vi har mest pratat om väder och vind. Mest för att vi kännit oss tvugna skulle jag gissa.
Så idag när vi var vid Brommaplan och handlade mat och alkohol inför kvällen, sa han att han nog skulle kolla om det inte gick något tåg hem i eftermiddag. För han kände sig inte så social och festsugen. Så man kan väl säga att vi nog tyckte precis lika om situationen och att det näst intill var outhärdligt.

Jobbade på idol igår också, och även min kompis då. Det var jättekul, och allt flöt på precis som det skulle. Det gänget vi var igår var helt otroligt bra. Nu är det bara en fredag kvar ute i Frihamnen, sen blir det Globen och final! Ska bli så himla kul, även om det kommer finnas väldigt mkt mera jobb att göra.

Nu sitter jag iaf här ensam, ska börja städa lite snart och sen kommer det väl börja komma folk hit. Fest ikväll, och det ska bli så himla kul :) Inte ofta jag har fest om man säger så. Och nästa helg flyttar jag.

Livet är härligt ;)



Till Katja

 

 
E t t    i n l ä g g




Tröttastistanpunktnu

Helt seriöst, idag har jag varit tröttare än på mycket länge.
Så framåt eftermiddagen var vi bara tvugna att sysselsätta oss med något vettigt på jobbet. Så vi bakade pepparkakor. Mysigt! Börjar känna av lite julstämning nu, speciellt när man lyssnar på Carolas nya skiva. Sen fick jag lite godis och cola för att bli piggare. Fick väl en liten sockerchock/energikick så resten av dagen flöt på riktigt bra :) Skönt när saker och ting funkar som de ska.

Ikväll har jag suttit hemma, precis som igår. Inte fått någonting gjort. Men ska börja nu strax. Kommer väl ta 30 min exklusive dammsugning att röja upp här. Och det är inte aktuellt vid den här tiden anyway. Så det får bli imorgon.

En annan sak jag ägnat mig åt ikväll, och de senaste dagarna, är att fundera ut ett smart sätt att möblera nya boendet på. Sådant kan verkligen driva mig till vansinne. Tycker visserligen det är kul med inredning, men har nog 5 olika skisser av rummet nu med olika lösningar. Så ska fösöka lägga bort de tankarna och bara ta det som det kommer.

God natt kära vänner ;)



Allt för min syster

Det är titeln på mitt nästa bokprojekt.
Fick låna boken av Amanda idag och jag har verkligen längtat efter att få läsa den!

Träffade förresten Sara igår, vi åkte tunnelbana tillsammans. Som vanligt ungefär. Erkänn att ni är avundsjuka på vårat trevliga sätt att hinna umgås och snacka skit? Fick kramas lite med Lucas också. Söta lilla kattskrället!

Annars har jag inte gjort så mycket idag. Jobbat då såklart, och sen var det möte tillsammans med Amanda på Röda Korset vid Mariatorget. Men jag tvivlar på att jag hinner engagera mig så mkt mer i frivilligorganisationer nu tyvärr. Önskar dygnet hade många många mera timmar så man hann med allt man vill.
Men blir till att prioritera helt enkelt. Och Polisen går före Röda Korset. Så är det ju bara.

Mailar en del med en tjej från kursen i helgen nu också. Verkligen kul att man fått så bra kontakt med folk :)
Och skönt att någon mer än jag knappt loggar in på QX längre pga alla konstiga människor som finns där. Även om jag är hetero är det ju inte säkert jag vill ha heterogubbar hängandes i hasorna varje gång jag loggar in. Det är ju inte det sajten är till för. Däremot vill jag kunna hålla kontakten med mina HBT-vänner. Men vissa människor har lite svårt för att förstå det där. Sen att de som väljer att leva i en relation knappt blir kontaktade på den där sajten gör väl också sitt. Nej, jag är så trött på QX att jag spyr.
Sen pratar man väl om andra saker också, och jag hoppas jag kommer kunna hålla kontakten med de jag kom överens med på kursen. Och att vi alla blir godkända ;)

Ikväll har jag annars inte gjort särskilt mycket vettigt. Suttit i sängen med laptopen i knäet och kolat på TV. Inte har jag orkat laga mat, inte heller städa. Jag orkar inte bry mig, för jag flyttar ändå snart. Men innan torsdag måste jag iaf få det fint här. För då får jag besök i några dagar. Och som den pedant jag egentligen vill vara/är så kan man inte ta hem folk när det ser ut som et gör nu.
Min soffa är ockuperad av massa kläder. En del nytvättat som inte kommit in i garderoben, och en del nyprovat som inte kommit tillbaka in i garderoben. Golvet täcks av massa DN Kultur, en sax, och massa annat sånt. Har ett litet projekt på G och när jag har mina pysselperioder kan det se ut lite hur som helst. Annars ligger det högar med tidningar, papper, väskor och skor lite varstans. Måste ju rensa lite nu inför flytten. Men imorgon, då blir det städa.
Jag loooooovar!


Månadens tävling!



Var med att tävla om en Goodiebag såhär i vinterrusket!

Vinsten är en goodie-bag á la Olga. Goodie-bagen består av alla hennes favoritprodukter inom make-up, hår- och hudvård och är värd över 1500 kr!

Vinnaren presenteras på bloggen fredag kväll (30/11) eller lördag morgon (1/12).


För att tävla, gå in här !




image586


Bild hämtad från Olgas blogg

Skadad?


Nu är det såhär, att jag precis upptäckte en ytterst pinsam/skadad sak.
Om du kollar min nya individual-tandborste, sen mitt nagellack, min sovtröja och min mobil  så ser ni en RÖD tråd hära. Helt seriöst?
Jaja, om man nu ska matcha så kan man ju lika gärna bre på ;)
Det roliga i sammanhanget är att jag inte märkte det förrän jag börjat borsta.

Sen kom jag fram till efter många om och men igår vilken färg jag vill ha i sovrummet på Tyresö. Gissar du på rött gissar du rätt. Hopplöst fall? Och jag som aldrig ens riktigt gillat denna färg, helt plötsligt är den överallt på något omedvetet vis. Men jag bjuder på den!


image584
På bilden: Skadad blogg-innehavare


PS! Lägg även märke till val av blogg-mall.
Hjärntvättad? DS!

Helkväll med efterföljande heldag

image583
Amanda med mobilt poliskontor



Igår åkte jag som sagt till min kurskompis och nyfunna vän för att se film och umgås.
Vi satt och pratade konstant till klockan 2:30 inatt och då var det ingen idé att åka hem igen eftersom vi skulle upp kl 7:30. Så det blev till att spendera natten hemma hos henne, och sen iväg tidigt till kursen imorse.
Idag har vi haft brottsförebyggande arbete som huvudämne och eftermiddagen ägnade vi åt en tre timmar lång värderingsövning som var uppenbart viktig.

Lärt känna mer nya människor och jag bara längtar till det individuella samtalet med koordinatorn blir av, så man kan börja på riktigt. För jag förutsätter att jag blir godkänd.

Gårdagens ämnen bestod av beteende och kommunikation samt lag och rätt. Känns verkligen som jag har hittat rätt, och det är verkligen det här jag vill syssla med. Just denna kurs är en grundkurs för polisens volontärer, och det känns som en bra början till mina drömmars mål. Har börjat ifrågasätta mine egna mål lite också under de här dagarna, och har nog kanske helt ändrat inriktning. Men jag vet inte riktigt än, återkommer i frågan när det blir aktuellt. Det lär nog ta ett tag ;)

Efter kursens slut idag bar det av in till stan för att träffa Andy igen, och vi satt och pratade några timmar. Eller jag pratade rättare sagt. Han lyssnade snällt på alla mina utlägg och åsikter om allt möjligt i hans liv. Att han är snäll som en nallebjörn och inte hugger emot är ju helt otroligt. Själv skulle jag aldrig acceptera att någon pratade till mig på det sättet som jag gör till honom. Men det har sina orsaker. Att jag går på honom alltså.
Jag tycker så otroligt mycket om honom och kommer sakna honom när han åker tillbaka hem till Karlstad. Men vad kan man göra? Längtar tills vi ses igen, och tills dess får jag försöka tänka positivt och ringa honom så mycket som möjligt utan att bli för mammig ;)
Han är ju trots allt min bror.


image582
Back in the days, Jea & Andreas




Fullt upp

Det händer så mycket att jag knappt hinner skriva här. Och är jag väl har en stund över så orkar jag inte för att vara helt ärlig. Men jag ska försöka bättra mig :)


Den här veckan har jag hunnit med:


♣ Sovit borta
♣ Jobbat på Idol
♣ Läst ut en bok
♣ Jobb måndag - Torsdag
♣ Sett Färjestad spöa Brynäs
♣ Varit på återbesök på Karolinska
♣ Promenerat med Katja ett par kvällar
♣ Påbörjat kurs på polisens volontärverksamhet
♣ Fikat med Paul som jag ska bo med på Tyresö
♣ Hittat en gammal bekant på Facebook som jag träffade på Bali -95


image585



Nu ska jag äta lite, sen bär det av till Vällingby och en ny bekant jag lärt känna på kursen.
En urgullig tjej med precis samma tankar, idéer, värderingar mm som jag :) Filmkväll blir!





Sommarminne


Kan behövas såhär i mörka vintertider.
Jag och min moster var på Allsången i somras, och då var allas vår käre Salem där och spelade för oss. Jag blir alldeles varm i hela kroppen när jag hör hans musik, och när jag tänker på hur bra min moster är.
Varsågoda:




Salem Al Fakir - Good Song





Jag vet:





I believe the sun should never set upon an argument
I believe we place our happiness in other people's hands
I believe that junk food tastes so good because it's bad for you
I believe your parents did the best job they knew how to do
I believe that beauty magazines promote low self esteem
I believe I'm loved when I'm completely by myself alone

I believe in Karma what you give is what you get returned
I believe you can't appreciate real love 'til you've been burned
I believe the grass is no more greener on the other side
I believe you don't know what you've got until you say goodbye

I believe you can't control or choose your sexuality
I believe that trust is more important than monogamy
I believe your most attractive features are your heart and soul
I believe that family is worth more than money or gold
I believe the struggle for financial freedom is unfair
I believe the only ones who disagree are millionaires

I believe forgiveness is the key to your own happiness
I believe that wedded bliss negates the need to be undressed
I believe that God does not endorse tv evangelists
I believe in love surviving death into eternity


Sometimes sanity takes vacation time on me
I'm in a daze stumbling bewildered
North of gravity head up in the stratosphere
You and I roller coaster riding love
You're the center of adrenaline
And I'm beginning to understand


Superstars and cannonballs running through your head
Television freak show cops and robbers everywhere
Animals and children tell the truth they never lie
Which one is more human
There's a thought now you decide



Utekväll och återträff

Denna helgen har varit underbar på många sätt.
Jag var ute i lördags en sväng, med många människor och hade mkt trevligt. Trevligare än på mkt länge faktiskt, även om vi aldrig egentligen gick in och partade loss. Men vi umgicks och det hände väldigt mkt kul. Men detta kan jag återkomma till, eller nått. Det är ändå inte det viktigaste som hänt den här helgen. Men det är det här:

Jag har återförenats med min bror som jag inte träffat på över ett år, kanske tom två. Detta bottnar i många olika saker, och jag har saknat honom väldigt mkt. Nej, det är inte han som bor i Norge som jag inte pratar med längre. Det är den här underbara människan:


image580
Jea och bror Andreas


Han gör många konstiga saker, en hel del jag inte riktigt kan tackla. Men jag gör mitt bästa för att vi ska ha en bra relation, och det gör han också. Sen behöver man ju inte alltid tycka om allt som en person gör, även om man tycker om personen i fråga. Vi har iaf hängt i princip hela dagen idag och bara tagit igen de senaste åren. Och vi ska snart ses igen. Jag är lycklig :)


Imorgon är det tillbaka till jobbet som gäller, känns som jag inte varit där på flera månader. Även om det bara är drygt en vecka sedan jag var där senast.


Vilken härlig dag!



Allt har gått utärkt idag.

Nu åker jag till Frihamnen :)

Ciao!



Newsflash!




image579



Jag vill inte ha era jävla applikationer!
Helt seriöst, sluta spamma. Jag vill heller inte ha några fler friend requests från killar jag inte känner, eller från mitt störda ex som nog skickat en vänförfrågan 5 gånger nu. Vad förstår du inte?
Och vem behöver ha ett entourage för att flasha på sin sida? Eller en vampyr som man kan slåss mot folk med? Vill jag slåss skaffar jag mig ett Tekken 3 igen!
Och what's up with Superwall? En vägg där man skickar ut massutskick till alla sina vänner med små söta videos och bilder, och kanske någon liten dikt då och då. Om jag ska få något skickat till mig ska det vara från en människa som gjort det själv och som menar något med det. Sen kan man ju undra hur mycket fritid folk egentligen har om de har tid med vattenkrig, kuddkrig, elektronisk adventskalender och massa annan jävla skit som skickas ut. Alltså, vad gör ni hela dagarna? Vore kul att få veta hur ni finner tid till att syssla med allt detta.




Allt ordnar sig till slut

Idag har det varit en bra dag.
Har numera fixat boende, och behandlingstillfälle på Karolinska. Sen har P hört av sig nu också, så jag är på toppenhumör ikväll :) Har även pratat med min moster och fått veta lite mer om misshandeln av min kusin som ägde rum i helgen som var. Han mår bättre, och tre (av tio) gärningsmän har hittats. Även om de inte helt erkänt brott än, bara närvaro, så pressas de just nu rätt hårt. Så det ska nog bli bra det här. Känns så.


Har varit hos Sara och blivit ompysslad ikväll. Käkat mat, kollat tv och lekt med hennes underbara lilla Lucas. Jag har det inte så tokigt ändå när allt kommer omkring.
Jag köpte en leksaksmus till Lucas på Hemköp, en sån som luktar kattmynta och skramlar. Han lekte med den konstant i två timmar. Ville inte ens ha räkor. Bara ignorerade oss. Sen när han var trött la han sig i mitt eller Saras knä och sov en stund. Eller klättrade på min rygg och nacke som en liten apunge.


image577
Sara och Lucas  (Foto: Sara Burnett)



Ranko du är väl en stjärna ;)

Haha, gick in på Annelis FB nyss, och eftersom jag inte har superwall (eller massa andra jobbiga applikationer för den delen) så har jag inte fått denna. Men jag lägger den på min blogg istället :)

image576

Ja du darling.. När åker vi?! Haha




Den här killen..

.. får mig att känna mig friskare, och jag blir alldeles danssugen när jag ser videon och lyssnar på den speciella, men sköna musiken.



Adam Tensta


Keep up the great work :)




Jobbig dag


Hatar att bara sitta hemma, men vad ska en säg?
Säger det här!

Söker boende gör jag också, men det går ju inte så strålande direkt.
Ska ut till Tyresö sen ikväll och kolla. Om jag orkar vill säga.

Mina vänner och min familj är det absolut bästa man kan hitta på denna jord.
Har den senaste veckan även fått kontakt med gamla vänner och bekanta som jag inte träffat på länge. Och det känns jättekul :) Sen hörde lite släkt av sig nyss också, de har jag nog inte heller sett på något år, om inte mer.
Känns som jag försummar många, men ska försöka bättra mig.


image575
Konstverk av yngsta kusinen i Asker :)






Nära döden-upplevelse

Shit..
Sitter här inatt igen, och kan inte sova. Mest på grund av magen.
Men så går jag in på Facebook, ser att jag fått ett nytt meddelande från min moster. Det börjar bra, hon har läst min blogg och tycker det är kul att kunna se hur det går med sjukdomen och så. Sen kommer det, min kusin har blivit misshandlad. Såhär stod det:

"Du vil ikke tro hva som skjedde med Michael natt til søndag; han ble slått ned av noen galinger som plutselig bare dukket opp på en fest. Han ble slått med et balltre og truet med en øks i halsen. Resultatet ble mistet fortann, jeksel og blå på nesten hele kroppen.Ikke kan han spise og han ser virkelig ille ut i ansiktet....Utrolig hvor mange syke mennesker som finnes der ute?!Nå kan du tro Tomas er på krigsstien....Disse gærningene skal visst ikke gå fri særlig lenge!
Men nå må jeg legge meg. Sitter her på kjøkkenet på Konnerud og får ikke sove.Tenker på så mye rart...Er vel egentlig bare glad han lever!!!!
Vi snakkes! Stor klem fra tanta di...."


image578



Så han har blivit nerslagen med ett baseballträ, hotad med yxa mot halsen och blåslagen på hela kroppen. Han kan inte äta, han är messed up i ansiktet, han saknar framtand. Och allt detta för att han nekade några killar att komma in på en halloweenfest.

Världen är sjuk!
Nu vill jag bara åka hem till Norge, och umgås med släkt.
Detta gör ju inte direkt att jag kommer ha lättare för att somna inatt..


Givande kväll

Människor som man har planer med, som inte hör av sig. Eller ens ids svara, kan dra.

Nu sitter jag här, ska storstäda snart. Sen blir det final i ensam mamma söker.
Världen tycks ha stannat idag, dagen efter Halloween. Ingen lever verkar det som, utom mormor som ringer hela tiden. Så får svara nu så hon åtminstone vet att jag lever.


Scorupco vs. Bornebusch

Är det någon mer än jag som tycker de här två är otroligt lika varandra?
Bilderna är väl inte de nyaste eller bästa på dem, men google är ju alltid google. Men tänk på det om ni ser dem på TV eller i någon film.

image574


Oväntat nattbesök

image573



Vaknade inatt av att det bankade på dörren. Fattade verklgen ingenting, och gick för att kolla i kikhålet på dörren om det stod någon där eller om jag hade drömt alltihop.
Såg något grått bara, och antog att det måste vara Sara. Så jag öppnade, och där stod hon. Min älskade lilla fruga, lite berusad och alldeles fantastiskt söt. Sen såg jag att jag hade tre olästa sms, alla från henne. Hur jag nu inte kunnat vakna av det, det är ju ett mysterium i sig. Är annars väldigt lättväckt.
Har inte sett henne på hur länge som helst, så jag blev förstås jätteglad. Kommer inte ens ihåg när jag träffade henne senast, fast vi pratar med varandra i princip varje dag. Får väl kolla igenom bloggen så ser jag nog när det var haha ;)
Anyway, hon sov här iaf och när vi vaknade vid 9:30 kom hon på att Lucas inte kunde vara hemma själv. Så nu sitter jag här själv igen, med en stor kopp thé och funderar på vad jag ska hitta på idag.


Solstorm och Halloween

Ikväll är det Halloween-firande, och jag är nog den enda som inte är ute och super.
Min mamma skulle vara stolt om hon visste, och min arbetsgivare.
Om jag ska vara helt ärlig beror det bara på en enda sak, mina kramper.

Under dagen idag har jag hjälpt Mattias att hitta lite saker till hans utstyrsel inför kvällen, sen blev det Kungsgrillen.
De stängde tidigt idag, redan kl 18. Men jag och Roger satt kvar och snackade lite och kollade fotboll. Sen kom Eva och hennes kompis, Roger drog ut och vi tjejer gick på bio. Det blev Solstorm. Fy fan vilken bra film! Se den om du inte redan gjort det, den är läskig men äckligt bra.  Jag kan nog inte beskriva den på något annat sätt.




Solstorm



Snöoväder, Idol-kväll och gamla bekantskaper

Eller ja, snöoväder är det väl inte direkt. Lite snö som knappt lägger sig. Men det räcker med att det kommer snö så mår jag dåligt, så på det viset är det oväder :) Så med andra ord har Stockholms första snö fallit..

Igår jobbade jag i garderoben och som publikvärd på Idol. Det var väldigt trevligt, så jag ska antagligen dit igen nästa vecka. Mycket folk, härlig stämning och alldeles lagom av allt.

När jag kom hem satt jag här vid datorn en stund, och samlade minnen kring min Chron. Men eftersom jag har en förmåga att glömma saker som är negativa så ringde jag en gammal bekant mitt i natten. Och vi pratade om mycket, men framförallt fick jag hjälp att minnas. Jobbigt men kul. Tur att man har någon som sett allt och som kan hjälpa en när minnet sviker.
Inlägget med Winnerbäck-texten nedan är dedicerat till vederbörande, och jag kan helt ärligt säga att det stämmer. Och det känns så skönt, för många spänningar släpper när man kan förhålla sig till varandra som vi gör nu.
För det är en person som jag aldrig skulle vilja vara utan, för han vet så mycket om mig som ingen annan vet. Och har sett mig när jag var som allra sårbarast och sjukast.
Om du läser detta: Tack!


En annan trevlig sak som hände igår var att när jag slutade på Idol och satte på mobilen igen hade jag fått sms av en annan gammal kär vän:

"Hej gumman!
Händer ikväll? Saknar min lilla kombo trots allt som hänt, kan inte och kommer aldrig kunna glömma allt roligt och ja allt vi gjort tillsammans. Pews!"

Så jag dog väl, men när jag hämtat mig ringde jag upp honom och frågade hur mycket han druckit.
Tydligen inte så mycket, så det kom från hjärtat. Är väl fortfarande lite tagen. Detta är en av mina absolut bästa vänner genom tiderna, som jag förstörde vänskapen med totalt när jag svek honom på det värsta sätt man kan svika någon, enligt mig själv. Och vi har inte haft kontakt på väldigt länge, inte setts sen augusti 06.
Hoppas vi kan bygga upp vår vänskap igen, sakta men säkert.



Lek

Härmat Sara
 
1. Sätt din musik på blanda
2. Klicka på nästa knappen efter varje fråga
3. Använd sångtitlen som svar på frågan

1. Hur mår du idag?
Vi hade nå't - Emilé Azar

2. Kommer du komma långt i livet?
Dance with me - Jennifer Lopez

3. Hur ser dina vänner dig?
Loves embrace interlude - Christina Aguilera

4. Kommer du gifta dig?
Crying in the chapel - Elvis Presley

5. Vad är ditt livs themesong?
Wanksta - 50 cent

6. Vad är ditt livs historia?
Superfitta - Snook

7. Hur är skolan för dig?
Om å om igen - Pelle Almgren & Wow Liksom

8. Hur kan du komma framåt i livet?
Eller? - Petter feat Natural Bond

9. Hur kommer imorgon vara?
Dirty dice - Katie Melua

10. Vad är det bästa med dina vänner?
Ready for the good times - Shakira

11. Vad finns i lager för nästa vecka?
Pump it - Black Eyed Peas

12. Vilken sång beskriver dig bäst?
Anything but you - Andersson & Gibson

13. Hur är det med ditt liv?
Aldrig bigtime - Petter


14. Vilken låt ska spelas på din begravning?
The promise man - Basic Element


15. Hur ser världen på dig?
Irreplaceable - Beyonce

16. Kommer du att ha ett lyckligt liv?
Champion - Kanye West

17. Vad tycker dina vänner om dig?
My vietnam - Pink

18. Vilken låt beskriver den du är attraherad av?
Patience - Take That

19. Vad skulle du vilja säga till nästa generation?
What I've done - Linkin Park

20. Har du en djup & mörk hemlighet?
Jag vill ha en egen måne - Ted Gärdestad

21. Brukar folk i hemlighet fantisera om dig?
All good things (come to an end) - Nelly Furtado

22. Hur kan jag göra mig själv glad?
Summer of 69 - Bryan Adams

23. Kommer jag någonsin få barn?
Gone - Kelly Clarkson

24. Vad är några tips till mig?
Girl next door - Lucy Streey

25. Hur kommer jag bli igenkänd?
The dead girl epilogue: part one - I Am a Gost

26. Vad är min danssång?
Stronger - Kanye West


Var ju några som blev klockrena, andra inte :) Kul grej att fördiva tiden med när man inte kan sova!


Imorgon

Är det jobb som gäller, vet inte riktigt hur länge än.
Men kl 17 ska jag träffa Lisa i Fältöversten iaf, och sen bär det av mot Frihamnen och Idol där jag lovat att jobba imorgon kväll. Nervöst att stå på den sidan, men ändå spännande :)

Så det blir sent imorgon, och i helgen har jag tänkt träffa Eva lite. Hon kommer till Stockholm, äntligen!


Sen vill jag påminna om att den nya bloggen om Chron, är mest för min egen skull och jag kommer lägga ut en hel del känslig info där och om man inte klarar av det så behöver man inte läsa. Annars är du mycket välkommen att lära dig mer om min sjukdom, och om mig :)




Ny blogg om Chron

Nu har jga startat en blogg där jag kommer samla allt om min sjukdom.
Läkarbesök, matvanor, behandlingar osv.
Den hittas på min profil här intill ----->


image572



Ny mail



Har inte längre [email protected]. Denna mailen har krånglat massor den senaste tiden, så kände att jag var tvungen att skapa något som jag kommer in på när jag behöver det.
Förutom hotmailen som jag haft sen sjuan då haha :)

Så skapade en Gmail, [email protected] istället.
Så nu vet ni var ni ska vända er från och med nu. Skapa aldrig ett home.se konto! 



image571




Tuberkulosfri


Så var det klart, testet och allt annat inför nya behandlingen.
Jag är helt frisk (jo, förutom chron då haha) så jag får börja behandlingen med antikroppar nu.
Fatta vad underbart! Nu väntar bara en kallelse till första behandlingstillfället, hoppas det går snabbt.

Sen hände en annan lustig sak nyss, eller ironisk är väl mer det rätta ordet..
Pratade med grannen i trappuppgången nyss, aldrig sett honom förut. Men det visar sig att han ska ut och resa tre månader och ska hyra ut sin lägenhet under tiden. Det tråkiga är bara att han har en kille som kommer och kollar idag och som med största sannolikhet ska ha den.
Hur kan man ha sån jävla otur? Det lönar sig att lära känna sina grannar med andra ord.
Men han skulle säga till om killen inte ville hyra, så vi får se..
Nu ska jag sätta mig och gå igenom blocket och se om jag har någon tur :)




RSS 2.0