Underbart stressfri helg & flytt på G

Den här helgen har varit den absolut bästa på hur länge som helst.
I fredgs mötte jag upp Sara när hon kom till Sthlm och överraskade med en stor picnic-korg, tog en taxi ut till Djurgården och satte oss vid vattnet och väntade in Erika. När hon kom började vi med maten, vi hade grillspett och massa annat gott. Delade på några flaskor vin gjorde vi också och satt där tills solen gick ner. Sen blev det in till centralen och låsa in alla saker och dra vidare till Medis. Där satte vi oss på Underbara Bar och tog ett glas innan vi begav oss hemåt, lagomt salongsberusade och lyckliga ;)


   Picnic på Djurgården 




Lördag var det jobb som gällde för min del, men för Sara blev det hockey ute på Lidingö med Alexander Schöld och några Djurgårds-spelare. Sen när jag kom hem satt de där och klinkade piano, spelade gura och skulle skriva låtar. Vi käkade lite och sen bara slappade vi lite innan vi skulle göra oss i ordning inför kvällens utgång.
Donny skjutsade in oss till Kungsgatan och vi bestämde oss för McDonalds i väntan på att killarna skulle sluta upp från Sumpan. Där satt Saras vän Mario med vänner (Floorfiller-gänget) och vi snackade lite med dem och bestämde oss för att följa med till ett Dance-jam borta vid Norra Bantorget. På väg ut från Donken satt Mark In Tha Park, killen som blev känd genom Idol 2006 utan att kunna sjunga. De satt och freestylade där och började heja på Sara att hon skulle sjunga haha! Men vi bara gick :P
Efter dance-jamet gick vi ner till Fridays och mötte upp Alex och Andreas. Men vi gick vidare till Berns och var där tills vi skulle hem. jag och Sara tog en taxi hem till mig och somnade nästan direkt när kommit innanför dörren.
Lagomt salongsberusade även denna natt och med en del roligt skvaller från kvällen. Men det håller vi nog för oss själva haha.

  Alex på Berns  


Idag har vi bara tagit det lugnt, åkte till stan efter att ha gjort oss i ordning. Kollade lite i affärer, köpte en del böcker och satte oss på Konserthustrappan i solen och åt ost & kex och bara njöt. Sen kollade vi runt lite till vid Hötorget och i affärer innan vi avslutade med en buffé på Mongolian :)
Sen följde jag henne till tåget hem och nu ska jag väl snart slänga mig i sängen med en bra bok och en kopp thé.

På tisdag flyttar jag till Hammarby Sjöstad!

                 

Ciao!

Vinden har vänt



Jag brinner för det här permanent,
Aldrig för stunden
naturligt bunden
Med kärlek som cement
Vi bygger från grunden på allt skit som har hänt
Det är min tur nu
Vinden har vänt

(Text: Petter Alexis)


Stämmer så bra just nu den texten ;)

RSS 2.0